Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Optimize Sorunu


Stormraiden

Öne çıkan mesajlar

Stormraiden said:

Oyunu bir türlü açamadım. Nvidia Geforce Experience' ten bir türlü optimize edemiyorum oyunu nedense. Evet ekran kartını filan güncelledim.
Bu şekilde hata veriyor.
''Mevcut ayarların hepsi alınamadı. Oyunu yenicen başlatmayaı veya ayarları önce oyunun içinde değiştirmyi deneyin.'' diyo.


aynı sıkıntıyı bende yaşadım, nvidiadan arat, gamerdy driver çıktı bir adet onu indir, wow klasörüne gir wow-64.exe var, masaüstüne klasör oluştur de, sonra sağ tıkla kısayola özellikler de, kısayolun sonuna -windowed ekle, tamam de kapat, sonra direk kısayola sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de, 30 sn falan bekle açılacak, açıldıktan sonra ayarların hepsini lowa al pcye restart at.

profit.

1 günümü yidi şu.


geforce xperience başka driver yok en güncel bu diyorsa diğer adımları uygula.

birde şey var çalışıyor mu bilmiyorum, oyunu aç, açılmayacak, ctrl shift esc yap, görev yöneticisinden exeye sağ tıkla priority-high seç, kapat tekrar dene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
aynı kartı kullanıyoruz ama sorun kartta degil. bende ani fps düşüşleri yaşıyorum,nvidia kullanan çogu kişi yaşıyor. wow un nvidia kartlar ile ilgili bir optimizasyon sıkıntısı var. henüz çözemediler. Offical a başlık açtıgında klasik WTF,cache,interface sil diyorlar,driver güncelle vs.. Aynı şekilde Mac kullanıcıları ile çok daha büyük sıkıntıları vardı ama onu çözdüler sanırım. Birde işlemcin ney? wow un işlemciye de baya yükleniyor çunku :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...