Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmo tavsiyesi istiyorum


Kostok

Öne çıkan mesajlar

mmo oynamak için birşeylerden ödün vermek gerekiyor. Mükemmel mmo yok! çünkü biz artık çok aç gözlü olduk. Çok fazla şey istiyoruz.

Bi kere olay sandbox ise seçenekler çok az. Diğer türlü ise pvp ağırlık mı pve ağırlık lı mı olacak karar vermek gerek. Sonrasında işte bizim için en önemli neyse onlar ile listeyi biraz daha elemek lazım. Açıkcası insanlar biraz garip. Beğendikleri oyunları çok popüler değiller diye oynamıyorlar :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş




animasyona bakıp karşılık vermek zor iştir.. Aslında zor değilde blizort yüzünden çok kolaya alıştık. Kocaman kocaman cast bar ve rakibin cd lerini görmeyince pvp yapamıyoruz P:.

Yapamıyoruz dediğime bakmayın ben gayet güzel yapıyordum. Mükemmel değildim elbet ama kötü de değildim.

Yani ciddi bir süre gw2 nin pvp sini yapmış birisi olarak söyleyebileceğim birşey var ve bunu samimi olarak söylüyorum. Öğrendikçe siz gelişiyorsunuz. Gw2 yi özetlemem gerekirse pvp sinde göründüğünden çok daha fazlası var. Bir dönem ufak bir grubum vardı. 3 yada 4 kişi world pvp ye çıkıp 1-2 saat kadar sonra ölürdük. İşi bilen insanlarla oynaması baya zevkli idi.. Vaktin yarısı düşman çekmekle ve onları bölmekle geçerdi belki ama world pvp dediğinde bu değil midir? zerg vs zerg sevmediğimizden zerg gezenlerden ufak gruplar üstümüze çekerdik :P.
Zaten spvp gibi dengeli bir sistemi var. Normal (arena temalı) pvp istediğimizde oraya giderdik.

Pek öyle görünmüyor olabilir ama pvp si stratejiktir. Öyle cd si dolmuş skilleri spamlayıp pvp de kazanamazsınız. İnsanlar öyleymiş gibi tepkiler gösterdi ama bu tepkileri gösterenlerden kaç tanesinin ne başarısı vardı bilmediğimizden yemiş gibi yaptık. Bir diğer ihtimal ise "belkide ben manyağım bilemiyorum".

solo örneği
http://www.youtube.com/watch?v=n-tSlT2ZKdw&feature=youtu.be

ufak grup örneği
http://www.youtube.com/watch?v=dmImV7a3lzM&feature=youtu.be


edik:

Kendi video mu koymamışım :P

laf olsun diye koyuyorum bir olayı yoktur. Wow daki arena arkadaşımın oyunun ilk zamanları elementalist sınıfının bir halt yapamadığını savununca 1 saatlik oyunumu çekmiştim. Öyle seçmece sahneler değildir. İlk başlangıçta bir koşma sahnesini hızlandıracağım diye silmişim.

not: bunu çektiğim zamanlar ben de elementalist de yeniydim. Pro hareketler yok ama arkadaşın gözüne sokabilmek için yetmişti.

ilk 10 dakikası geyiktir. Arkadaşa makassız çekmeye çalıştığımdan oralarıda upload etmem gerekmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=J2lK6b1ecRc

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan oynamasamda çok rahat söyleyebilirim. Kim ne derse desin pvp olarak piyasada Gw2'nin üstüne hiç bir mmo tanımam. Fiyatıda uygun kaçırmayın derim. Sonuçta b2p. Alın dursun köşede istediğiniz zaman girer oynar istediğiniz zaman bırakırsınız.

Pve olarakta klasik theme park isteyen varsa FFXIV'ü şiddetle tavsiye ederim. Yeni ninja classı ve bi dolu contentte geldi. Üstüne yaza ek pakette yolda. 2 yeni class gelecek. WoW haricinde piyasada bu kadar polish ve kalabalık başka mmo bulamazsınız. En son fanfestte yoshi p'nin dediğine göre 3m civarı aktif sublı oyuncu varmış. Ki bunu oyuna girdiğinizde de bariz bir şekilde görebiliyorsunuz. P2P bir oyuna göre çok büyük başarı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...