Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoD Beklentiler & Sonuçlar


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

deadwoll said:

...
Ha tabii bir Shadow Lab. değil hiç birisi; o salak boss'u geçip murmura ulaştığımız sabah (gece 11'de başlamıştık sdkfjg) hala aklımda. 700ms - 1000ms'ler, her fight'ta tank/healer dc'leri; dps yetmemesi, of. Şimdi olsa monitörü camdan atar uyumaya giderim.


murmurun sesleri ne kadar kotuydu ya, havali korna gibi ZZAART ZOOORT diye bagiriyodu. bossun sesi mi, baska birseyin sesi mi ne oldugu da belli degildi


Onu toy olarak eklemiş blizzard murmur jr. Var rare talador da onu kes düşüo sonra en olmadık zamanda bas herkeş duysun çığlığı sdfds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sindire sindire gidiyorum. Talador bitti ve 97 oldum ve şu ana kadar pek memnunum ben. En azından pandadan sonra Warcraft evrenine ve hikayesine devam ediyoruz.

Raid vs olarak da maksimum premade normal zorluk falan olarak contenti görmek kâfidir. Cata ve Pandadan sonra ilaç gibi geldi.

Bu arada imkanı olan (e-book readerı olan) War Crimes okusun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow lab denmiş, o tbc heroicleri lan :|

Sırayla, dikkatlice, özene bezene çekilen moblar. Tankın healerın cdları açıp pata küte girmesinin sonucunun saniyesinde gg olması.

1, hatta iyice rahat olsun diye 2 CC istenen gruplar. CC'leri reapply etmek.

Overaggro yapmamak için threat meterı gözlemek, son anda basılan soul shatterlar vanishler ice blocklar.

Bossu çekmeden önce bloodlust battle res cooldownunu beklemek.

Attunementlar.

..

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/136/315/677.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

dun 99 oldum. belki nagrandda biraz allyla falan karsilasirim demistim ama o da olmadi. total 4 ally la karsilastim 90-99 arasi.

keske bi ayar cekselerdi, low lvl zonelardaki birlesme mevzusu gibi birseyler yapsalardi da pvp serverinde oldugumuzu hatirlasaydik


hozceri said:

100 olalı epey oldu daha horde baslangıc bölgesi kapalı haritada acmaya gerek duymadım.Toplamdada 100lvl horde 4-5 kere görmüşümdür.



nasıl serverlarda oynuyorsunuz ki siz abi? ben aman quest yaparken bu sefer ally cıkmasında uğraşmiim diye dikkatli dolanıyorum hep.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...