Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost Ark


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

new world'de hadi tek bir server var, instance yok diyerek kandırdık kendimizi bi şekilde queue olayına da. lost ark tamamen instanced worldlerden oluşurken server kapasitesini arttırmamaları tamamen rezalet... new world'de yaşattıkları rezaleti tekrar yaşatıyorlar insanlara. oyun kötüye giderse tek suçlusu amazon şu an.

oyun içindeyken sağ üstten channel (instance) seçip değiştirebiliyorsunuz anlık instanceyi. world boss tekrar tekrar kesebiliyorsunuz bu şekilde.

bu arada oyun P2W benim gözümde. yüksek miktarda paralar vererek haftalarca kasmış bir adamın eforunu para karşılığında alabildiğiniz yöntemler var. (gear konusunu direk parayla alabiliyoruz) ama parayla alamadığı önemli bazı şeyler de var sanırım. fakat sıfır para ile de oyunun her şeyine erişmek mümkün. oynamaya devam edip zamanla göreceğiz artık etkisini.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, razzRaziel dedi ki:

Anlamadim, ne oldugunu bilmediğin bi seye mi 60tl verdin?

Haberim vardı da, çok bilgim yoktu diyeyim.

Ya ben kuyruk muyruk olmasın diye fransız serverında oynuyorum. Az önce kulaklık yüzünden bi' gir çık yaptım, o dandik server bile 15k sıra veriyor. Ayıp valla ?

Selamisahin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

launch vakti oynamamak lazım hiç bir oyunu ya...

Alıntı

All servers in the Central Europe region will be brought down for maintenance at 11PM PT on February 12 (2AM ET, 7AM UTC, 8AM CET on February 13). Downtime is expected to last approximately 3 hours, and we will provide an update when servers are back online.

kendi bacağımıza sıkıp duruyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...