Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch


Cuce

Öne çıkan mesajlar

timthetatman diye bir eleman var twitchde pazartesi günleri 4-5 fps streamerı birleşip overwatch oynuyorlar

abi böyle bir manyak görmedim ben, bu kadar bağara çağara çığlık çığlığa oyun oynayan bir adam daha yok herif oyunu yaşıyor resmen, suyu ekrandan gözünü ayırmadan kocaman bidondan içiyor dökmemeyi başarınca chat DAT CLUCTH spamlıyor falan hasfdsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben de reaperı sevdim baya ama teleport abilitysi sırasında baya cast time sırasında duruyorsun ya, o karakter bir anda akıcılığını kaybediyor gibi geldi. Onu da böle wraith form şeklinde akarak yapsalarmış daha net olurmuş :)

Bazı herolar çok OP onu hissediosun. Bastion falan. Yani mesela genelde insanlar farklı herolar seçeyim heroları deniyeyim şeklinde oynadığı için ortaya karışık gidiyor ama bir heroyu birden fazla seçebildiğin için progaming durumunda inanılmaz abuse setuplar çıkabilir gibime geliyor bir heronun bokunu çıkararak.

Böle defend ettiğin haritalarda Bastionları koy her yere ezersin gibime geliyor :) Görmek lazım.

Bir de dün Reinhardtla oynuodum 2 adet Tracer dadandı resmen ağlattılar beni bi tarafa shield tutuyorum diğer arkamdan vuruyor, çekiç savuruyorum kaçiolar falan tam sinek kovalayan adam gibiydim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gelmiş beta oynadım bugün baya. sistemim kötü olmasına rağmen nadir kastırdı. değişik bir oyun ya. insanı hem oynatıyor hem de bu ne ya dedirtiyor. bazen böyle reinhardt'la ortaya dalıp milleti biçince gaza geliyorum mesela, ama widowmaker'la muhtemen ping yüzünden adam vuramayınca deliriyorum.

d.va ultisi ile aynı anda 5 kill aldığım an çok acayipti ama.

para verip almam sanırım ya. f2p olsa keşke.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen hafta geldi beta her gün oynuorum 1-2 saat en az.

aynen bazen çok keyifli geliyor, inanılmaz çekişmeli maçlar, takım oyunu, takım içi haberleşme oluyor. Son 1 saniye kala pushlayıp kazanıyorsun falan.
Bazen de çok tek taraflı oluyor. Veya bi heroyu çok beceremiosun bayiosun. Bazen oha çok ii oynuorum sanırım lan bu oyunu diyorsun. Tam TF2 de de böyle hisler yaşiodum.

Play of the gameler çok standart, hep junkrat, reaper tarzı ultisi Aoe olan herolar oluyor. Oysa ki bi healerın hayat kurtarışı, tankın efsane alan tutuşu vs tarzı şeyleri de algroitmanın bulması lazım, nasıl olacaksa artık.

Bir de mesela harita sayısı az değil ama oyunlar çok kısa olduğu için çok aynı haritaya dönüyor bir yerden sonra of başka harita lazım diyorsun veya bşaka bir oyun objektifi. Bir tarafın saldır payload pushla diğer tarafın defendinden çok , başka bişeyler bulmaları lazım ya.

şu aralar McCree, Hanzo gibi aim gerektiren herolar kasıyorum ki yıllardır fps oynamiorum aimim gelişsin. Junkrattir, bastiondır falan çok beleş geliyor. McCree ok de Hanzoyu beceremedim resmen ya vuramıyorum hoş fazla vakit hyıramadım McCree ye kastım da resmen böle aha şimdi biraz Hanzo oynayayım diyorum başliorum sonra kimseyi vuramayıp o anki haritanın gazı ile hemen alıştığım bir heroya geçip objektif odaklı oynuorum.

Neyse betası olanların sayısı artsın da toplu oynanınca daha da keyifli olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hanzo'yu ben de çözemedim. bazen kill cam'de görüyorum adam 1 shot indiriyor beni görmeden. ben alınca 10 tane ok atıyorum adamın canı gitmiyor falan. ping'den vurduğumu zannediyorum da vurmuyorum mu acaba diye düşünüyorum bazen. widow'da da çok oluyor o. pinglerimizi de göremiyoruz sanırım bir de.

bir de supportlardan o topçu eleman korununca baya iyi aslında. karşı tarafın aldığı hasarı artırıyor falan. tankları bile çat çat indiriyorsun.

bugün bi map'te 6 kişi torbjörn aldık. yere göğe turret koyduk falan. 20 saniye kala kaybettik oyunu baya eğlenceliydi ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

d.va sanirim blizzardin uzun suredir yaptigi en iyi karakter tasarimi



http://media.blizzard.com/overwatch/media/thumbnail/dva-gameplay.jpg

ama gameplayini sevemedim birturlu, tracerda second best ama onuda oynamak icin yasim gecmis, korkunc basim donuyor :P scout zaten en nefret ettigim classti tf de ahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D.va evet garip bir hero. Öle çok sarmadı bana da ama konuşmaları çıkardığı sesler vs inanılmaz iyi, kawaii tam :) "NERF THIS!"

Supportlardan Lucio oynaması keyifli çok aksiyonlu oynuosun, bir de insanlarla uğraşmadan supportluk yapabiliosun aura heal ettiğin için rahat.

Tanklardan Winston'ı seviyorum. fakat Reinhardt daha etkili sanırım ama düzgün oynaması çok zor ya. Bazı insanlar inanılmaz iyi oynuo Reinhardt ı, ağlatio insanları geçemiosun herifi, tebrik ediyorum o adamları

Damagelardan McCree adamım, gerçekten cool herif ultisini böle 2-3 adama tutturunca keyfin yerine geliyor. Tam bir clint eastwood. Böyle bazı oyunlarda aimim iyileşio bi şekilde çat küt herkese headshot dağıtıosun. Tam desert eagle ile herkesi öldürme modu.

Defenselerden de Bastion tam bir kıyamams. Kurul misler gibi herkesi deş. OP biraz. Basılı tut ve insanların ölmesini izle herosu. Stres atmaya birebir. Arada Widow Maker da yapıyorum o da keyifli hookla oradan oraya spider man mod.

Japon oldukları için Genji ve Hanzo kardeşleri çok oynamak isityorum da zor baya onlara alışmak. Oynayan da inanılmaz iyi oynuo hayran kaliom.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı -Deno- tarafından Overwatch olarak değiştirildi
×
×
  • Yeni Oluştur...