Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue PvP izlenimleri


Ceti

Öne çıkan mesajlar

Ceti senin derdin nedir?Niye üstüne aliniyosun baskasina soylenen bir lafi.Orda adam squ ya laf atmis sen niye karisiyosun onu anlamiyorum...Bide hava atmis adam ya varmi bole bisi.UO da sunu yaptinmi UO da bunun yaninda SS aldinmi...Aferim devam...Linderoth katiliyorum sana.Ceti
sen nerden biliyosunki Squ nun neler yaptigini?Bide ben mesaj sayisina gore progamer analizine koptum.Konustukça batiyosun Ceti sus bence.Geçende darvin e(tanimiyorum kim ama)abarti laflar etmistin.Bencede artik adminler bisiler yapsin artik.Seviye ortami iyice dustu....[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sakin olun ya. kusura bakmayın ama direk sidik yarışına girmişsiniz. yok ben x'inci UO'cuyum yok ben bilgisayar kazandım. ne ispatlamaya çalışıyorsunuz ki?

birinizin "pardon sen daha pro'ymuşsun affet" deyip gideceğini falan mi sanıyorsunuz? ne kadar pro gamer olduğunuzu oyunda gösterin, başkalarının gözüne sokmaya çalışmayın lütfen.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

squ galba wcg e katılmısımda bısı kazanmısım tarzı bısı dedın ???????? hyr yane turkler daha wcgden sakız kazanamdıda ondan sordum?[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 08 Aralık 2004 07:57 tarihinde demiş ki:
2)- Kidney shot'ta bahsedilen diminshing returns nedir ne olumsuz etkisi vardır?
diminshing olayi : diyelim kidney i bi kere 5 comboluk vurdum ve adam 6 sn ye stun kaldi. 2. kere 5 combo doldurup bir daha kidney koyarsam bu sefer %50 effect yer. 3. sunde hic yemez. pvp icin gecerlidir sadece.

Bahsettiğin pvp içerisinde aynı adama 2 kidney shot vurman durumunda mı geçerli yoksa birini yatırdıktan sonra bir başkasına da kidney vurursan da %50 effect yiyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
said:
baaluo, 07 Aralık 2004 19:37 tarihinde demiş ki:
paladinin tanklıkla uzaktan alakası yok
shamanı yapanın allah belasını versin
nerfleyeceklerse nerflesinler
33 shamandan kactım bugün ya bildiğin KAÇTIM adamdan
adam geri geri yürüyerek frost zimbirtisini atarak ilerliyor
bi halt edemiyorum
3 saat slow oldum biribitmeden yenisini atiyor
bi yandan totem
toteme dönersem zaten slowluyum mesafe acılıyor adamla
rezillik ya
zaten resist miss diye bi olay yok oyunda
sadece moblara karşı var
33 adam ben 38 im resist etmedim bir kere
cetide 1-2 kere misslemiştir adamı o kadar
sokayım pvp sitemine zaten
çok salak vve saçma
balans 0
feara sokayim zaten
sonra gelip burdaki sQu gibi tipler pvp master kesiliyor başımıza


shaman a agla fear a agla toteme agla sonra sen simdi bi sap yersin rogue dan stun falan onada gelir aglarsin burda 1 sene icinde aglamadigin nokta kalmaz gibi geliyor bana. su forumlarda her dayak yedikten sonra aglayan tipler gibisiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, aslında birçoğunuz yıllardır MMO oynayan adamlarsınız ona rağmen hala aynı hataya düşüyorsunuz.

Şimdi 2 sn mantıklı düşünelim.
Çıktığınla aynı kalan, hatta betasıyla aynı kalan bir MMO gördünüz mü? Devasa online oyunlar sürekli bir gelişim/değişim içindedir. Belirli evrelerde güç unsurları dengelenir. Özellikle beta zaten böyle bir işlem için vardır.

Betanın yapılma amacı ne? Bu tür dengesizlikleri halletmek. Ve bu uzun bir gözlem süreci gerektiriyor. Her zaman MMOlarda bir bölüm ağlar. Yanlış anlamayın lafım sadece buraya yazı yazıp Shaman güçlü diyenlere değil. Bu her zaman olan birşey. Hele dengelerin oturtulma sürecinde, bir tarafın gücüyle oynar sonra izlemeye başlarsınız. İşte ne olursa bu izleme sürecinde oluyor. Nerf sonrasında bir taraf eğer daha baskın durum alırsa, bunun gözlenmesinden sonra düzeltilme anına kadar oyuncular firmayı canından bezdiriyor.

Bir an için düşünün, Blizzard'ın bir classı diğerlerinden kayırmasının mantığı ne olabilir? Neden yapabilirler böyle birşey? Blizzard neden shamanı kayırsın? Shaman şu an güçlü olabilir, firma bunu göz önünde bulundurur. Ama burada yapılan en büyük hatalardan biri de, daha orta levellarda bir tür dengeden bahsetmek. Böyle birşeyden hiçbir oyunda bahsedemezsin ki. Bazı classlar çabuk gelişir sonra durulur, bazıları durgundur sonra güçlenir. En bilinen setting olan D&D de bile durum böyledir. Bir mage ile warriorun gelişimi düşünün mesela. Tüm server birkaç ay içinde level 60 olacak, bence önemli olan ondan sonrası. Ve eğer Blizzard level 60 da dengeyi çok iyi sağlayabiliyorsa bu sistemde, varsın güçlenme evresinde bir grup daha güçlü olsun, bence gayet mantıklı bile olur.

Bu arada hemen söyleyeyim, ne shamanım, ne rogue ne priest vs. Bu oyunda da güçlü olmak için class değiştirenleri kesinlikle anlayamıyorum. Bu bir rol yapma oyunu, counter-strike oynayabilir güç gösterisi yapmak isteyen insanlar. Hem oyun parası / aylık para da vermezler hiç yere. Bu oyunda o dünyada yaşatacağınız karakteri sevmek, onu yaşatmaktan gurur duymak amaç. Tek bir karakter düşündüm ve şu an betada onla oynuyorum : Night Elf Hunter. Çünkü hayalini kurduğum tek karakter, bu oyundaki beklentimi bana verebilecek tek karater buydu. Teketek de adam alamıyormuşum, umrumda değil. Zaten istediğim teketek falan da değil, bir şehir baskınında surların üzerinden ok yağdırmak, panterimle ormanlarda dolaşmak istiyorum.

Siz de böyle anlamsız hırslar yapmayın, istediğiniz şeyi oynayın.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ocak 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sana tamamen katılıyorum insanın zevk aldığı karakterle oynaması en doğru olan ama genellikle insanlar güçlü olan karakterlerle oynamaktan zevk alıyor.Bir grup da oynamaktan zevk aldığı karakterle oynuyor ama gelişim aşamasında olsa bile bazı karakterler tarafından neredeyse instant kill yemek yada karşındakine çok az zarar vererek ölmekten ;oynamaktan zevk aldığı karakterlerden bile soğuyabliyor buda insanları pvp de daha kullanışlı karakterlerle oynamaya yönlendiriyor diye düşünüyroum...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Ocak 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
Tek bir karakter düşündüm ve şu an betada onla oynuyorum : Night Elf Hunter. Çünkü hayalini kurduğum tek karakter, bu oyundaki beklentimi bana verebilecek tek karater buydu. Teketek de adam alamıyormuşum, umrumda değil. Zaten istediğim teketek falan da değil, bir şehir baskınında surların üzerinden ok yağdırmak, panterimle ormanlarda dolaşmak istiyorum.


:) Benim kafamda biri daha, gel vazgeç şu NE olmaktanda beraber oklayalım surlardan düşmanı. Bir tek farkımız var ben 2 karakter açacağım diğeri de stealth olup rakibi şaşırtmayı sevdiğim rogue olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 42 Rogue karakterim var Daggerspine US Pvp serverında oynuyorum lvl 40 Shaman farklı Shaman ile çok karşılaştım. Aramızda 2 lvl olmasına ragmen 2 3 sefer Kıl payı kurtardığım oldu. Ayrıca Warrior larda pvp zone kapışmak bir oyuncak Lvl 45 Warrior lar uzak duruyorlar Rogue lerden. Cünkü üzerlerindeki armorların ne kadar fazla olursa olsun bir rogue i asla durduramaz. Zaten rogue bunun için vardır ..[signature][hline]---------------------------------------
www.selcuk.tc & [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...