Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue PvP izlenimleri


Ceti

Öne çıkan mesajlar

Herkesin tercihi farklıdır işte. Stealth bir delikanlıya yakışmıyor bence :P
Ya zaten sen söyle ben sanada kasiyim karakter.Blizzede kasıcam tahminimce ilk aya 2-3 tane lvl 50+ char yapmış olurum.Oto level atlama botunu bitirdim ve priv serverda düzgünce çalışıyor.(gerçi asıl serverda denemedim ama heralde ondada çalışır.
[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar:
-Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh
-La salla Uo oyniaghk
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 07 Aralık 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi ya bak sen al oyunun kralını sonrada elimizde olan en önemli şey stealth'imize laf et cık cık cık olmadı bak şimdi sende totem kullanma o zaman teke tek gel :)
Shamanlara oto lvl atlama da mı getirdiler yoksa :)))))))

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 07 Aralık 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha koptum :) tuzakda kurmayin abi o zaman,yakismaz :)
Sen sadece benimde yaptigim gibi çek kilici dal :) hatta ok da kullanma :) warrior aç ve kalkanda kullanma.Gerçek savasçilar hiçbirseyin arkasina saklanmaz de :) Bende paladin seçicegim için two handed hammer ile girisicem hehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dalamar bak mesela bu yazı wowda yeni yazılmış, altında da birinin cevabı var. Şimdi oyunun bir saniyede en yüksek dmg oranına sahip vuruşuna laf edenler bile var, ağzı olan konuşıyor işte.

Re: Eviscerate useless? | 12/6/2004 5:37:32 PM PST
--------------------------------------------------------------------------------
Q u o t e:
Is it just me or is eviscerate a waste? Aside from the obvious problems of it missing way to much ( looks to be at least 50% miss rate from my exp), to it using energy when it misses, there is also the problem of it doing lousy damage. I have Evis rank 3, plus 15% enhanced evis damage from talents, and I rarely hit over 100 with 5 combo points.

According to the pop-up description of Evis in game ( not sure how accurate that is), it says 5 cp Evis should be at least 120 damage. I routintely do 80-90 with 5 cp.

What makes this even worse is, I'm using Cruel Barb, and my regular melee hits ( no special moves included) consistently do more damage than Evis. I crit for well over 100, with my highest being around 170, sometimes 3-4+ times a fight. Yet, I hit a 5 cp Evis and do 80 dmg. Now I understand weapon damage isn't taken into account with Evis, and Cruel Barb is a pretty high damage weapon, but whats the point of ever using Evis if my main melee attacks outdamage it?

I personally think Eviscerate is broken and needs to be looked at. Anyone else notice this?
--------------------------------------------------------------------------------

Please don't lie about how much damage you do. Saying Eviscerate is useless is about as dumb as this post...


Bu adam büyük bir ihtimalle armor'ı yüksek olan mob'lara dalıyor yada olayı fazla abartıyor. Iska konusuna gelince betada hemen hemen hiç ıskalamazdım ben eviscerate'i.


Bu da bir başkası ve gelen cevap çok ilginç

"Just last week I was sneaking around doing my cool rogue thing when I noticed some guy in the general chat say something like this: "Rogues and their attacks are completely useless!"
No one spoke up on the topic so it left me feeling sad and outraged.

So to cut it short, please remind me how useful we really are not to mention simply how cool."

CEVAP: People who say bad things about rogues are rouges

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 07 Aralık 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nBu miss ratede benim en dikkatimi çeken şeydi rougeda saçma bence ya yani adamın yanına geliyor ama miss geçip duruyor saçma ötesi hatta adamın yanına geldiysen vurursun ha senden çok üst seviyedeyse adam gibi zarar veremezsin ama bu vurduğun gerçeğini değiştirmez bence kaldırsınlar miss olayını zaten bir sürü evade, dodge, block vs var üstüne birde miss geçince melee sınıfların iyice tadı kaçıyor ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OB bittigi zaman pala ve shaman bariz bi sekilde eziyodu digerlerini. Bu iki class, horde ve alliance arasindaki dengeyi belirleyen classlar sonucta. bunun icin blizzard gayet akillica bi politikayla retail'da insanlari bu ikisine yonlendirdi. simdiyse pala'lari nerf'lediler. yakin bi zamanda shaman'lari nerf'leyecekler. ha sorun su ki arada diger class'lar kaynamasin.. o zaman dengeler iyice daaliyo. sahsen ben herkesi kesmek istemem ki bu oyunun tadini kacirirdi. ha herkese de kesilmek istemem bu da cok kotu olurdu. onun icin duzenlenir merak etmeyin. (ya da uzulmeye devam edin :)) su an partilerde priest yerine shaman aliyoruz resmen. hem yeri geldiginde savasiyo, hem healliyo... eh bu iste bi terslik var. adam partide ister priest ister warrior ister warlock yerini dolduruyosa... mustahaktir.

rogue olarak insanlarin beklentilerine gore durum degisiyo. insanlar warrior oynamak yerine rogue acip combat gidiyolar... haliyle boyle oynar ve yenilirsen, ozelliklerini kullanmazsan, lvl50+ kotu dersin. ya da butun bi kitleye hakim olmak istiyolar ki mass dmg istiyolar. warrior'larin bile partiye katkilari varken rogue'larin herhangi bi katkisi yok. bliz forumlarinda da tartisilmisti bu. sonra anlasildi ki rogue'larin katkisi dmg. ve yeteri kadar dmg veriyolar.

bu arada lvl50- warrior kesmek o kadar zor degil, adamlarin ellerin de pek de bi sey yok. cok sikisirsan, vanish kullaniyosun en kotu ihtimal...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grup savaşlarında Rouge çok kötü kalıyor. US Open Betada yaklaşık 100 vs 100 bi aksiyona denk gelmiştim. Stealth ile mageleri n yanına gidiyim onları keseyim diyorsun. Başarıyorsun belki ama bi anda kendini bir gang bang in içinde buluyorsun.
Öndeki wariorlarla uğraşıyım diyorsunetrafındaki wariorlar vs ler armorun az olduğundan biçiyor seni.
Anladığım kadarı ile Rougenin PvP deki olayı sürüden ayrılanlar için kurt olmak.
Eğer aksiyon hep böyle olacaksa (gruplar savaşı şeklinde) Rouge gerçekten kötü kalıyor. Şahsen o aksiyonda "keşke mage olsaydım area büyüleri saydırsaydım" diye düşündüm hep.

Sadece bi kere PvP ye girdiğimden pek bilgim yok. lvl ımda 21-22 civarıydı sanırsam.

Neden rouge oynanır? Grup savaşlarındaki olayı nedir? gibi sorular hakkında fikir edinebilirsem EU da yine NE Rouge ile devam edeceğim.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanirim neden rogue oynandigini anlaman icin rogue olman gerek. onceki sayfada da soylendigi gibi, "people who say bad things about rogues are rouges..."

evet dooru gormussun, mage'ler gibi kitle imha silahlarimiz yok. tutup da 100 kisilik bi grubun 30'unu kesmiyoruz. ama o mage'leri de alasagi ediyoruz... o soyledigin savasa tek kisi mi girdin yoksa grupla mi girdin onemli olan o. dedigin gibi kargasaya dusmussun ki genelde senin beraber oldugun kisilerin buna izin vermemesi gerek. yani warrior tutup da sana daliyosa, mage sana daliyosa, o zaman bi yerden adam eskiltmis oluyolar ki bu durumda seninle beraber ayni adama vuracak kisi olmasi lazim...

rogue'la warrior gibi oynamamaniz lazim...

ayrica dedigin gibi suruden kopanlari da bi tek rogue'lar alabiliyo ki genelde en sinir bozanlar suruden ayrilanlar oluyo. karsinda 100 kisilik bi grup varsa sen de 100'sen saldirirsin. karsinda 80 kisilik grup varsa, sen 100'sen dusunmeden saldirirsin. ama ondan sonra suruden kopmus bi 10 kisi ortaligi tarumar eder.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 08 Aralık 2004 03:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 25'e kadar rogue oynamış biri olarak benimde sorduğum bir soru bu. Betanın son günü server 9'da aynı olayı yaşadım bende, sen biraz şanslıymışsın açıkcası biz 50 civarında horde şehir basmaya gittik, karşımızda 100-150 civarı alliance ile karşılaştık millet uzaktan büyü ok falan attı açıkcası yapabileceğim tek iş tank olmaktı çünkü adamlar o kadar kalabalıktı ki aralarına girmek veya arkalarındaki mage'i kesmek aptallık olurdu. Lagdan tank dahi olamadım, hareket edemedim ve yattım(ping 5000 civarındaydı). 10 vs 10 da ve daha küçük gruplarda çok iş yapabilen rogue'un bu kadar kalabalıkta ne gibi işler yapabileceğini bende merak ediyorum doğrusu bunu görmem lazım(bir kişi öldürdükten sonra diğerlerince farkedilip ölmekmi?). Aslında bu şaşkınlığı yaşadıktan sonra alan büyüleri atabilen veya uzaktan etkili vurabilen bir başka char daha açmaya karar verdim. Ve grup savaşlarında priestlerin önemini bir daha anladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

30vs30 raid'e katildim gecen gun ve gercekten super zevk aldim. oyle 30 kisi kesmedim. 3 falan aldim, ki digerleri de heralde 5 almistir. ilk raid'imdi... karsidan adamlar geldi, bizimkiler kacistilar, gelen adamlar da bizimkilerle beraber dagaldilar cevreye, oyle bir kisi indirdim. grup halinde ilerlerken kenarda blizzard atan bi mage'i indirdim. bi de shaman'in yetisemedigi 66% cani olan bi warrior indirdim...

tek kisi olarak olaya bakmayin. eger saalam bi raid'se, taktikler mutlaka olacaktir. kendinizi onun icinde bi konuma koymaniz lazim ki genelde size dusen mutlaka bi is oluyo. ha bu kenardaki artiklari temizlemek degil, kenardaki cibanlari cikarmak... zevk alirsiniz ya da almazsiniz, sizin bileceginiz is. ama 3 kisinin arasina girip de kilic sallamaniz... hadi rogue'u birakin kimse yapamazki bunu... yani 3 kisi ayni anda size saldiriyosa, ne yaparsaniz yapin, ne olursaniz olun kurtulamazsiniz. (oynayan kisilerin iyi oldugunu varsayiyiorum) ki sizin bi de vanish'iniz var. sikisinca aradan siyriliyosunuz...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 08 Aralık 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 08 Aralık 2004 03:53 tarihinde demiş ki:

o soyledigin savasa tek kisi mi girdin yoksa grupla mi girdin onemli olan o.
rogue'la warrior gibi oynamamaniz lazim...


Söylediğim savaşı ben ve 15 lvl ı beraber atladığımız oyundan tanıştığım birisi ayarladı ( hadi son gün gidelim horde keselim diyerek) Arkadaşım zaten priest tı lvl 35+ idi galiba. Benim olduğum grup gerçektende sağlamdı. Ve dağınık değildi.
Ancak esas sormak istediğim olay bu değil. Ben grubun arkasındaki mage i kesmeye yeltenmeli miyim? Malüm priest in bana heal atması iiçin bana yakın olması lazım e yakınlaşmaya çalışırsa düşmanın tam önünde belkide içinde durması gerekecek.Eğer mageleri kesmem gerekiyorsa/gerekmişse o mage i/mage leri kestikden sonra ne yapmalıyım?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 08 Aralık 2004 04:06 tarihinde demiş ki:
Söylediğim savaşı ben ve 15 lvl ı beraber atladığımız oyundan tanıştığım birisi ayarladı ( hadi son gün gidelim horde keselim diyerek) Arkadaşım zaten priest tı lvl 35+ idi galiba. Benim olduğum grup gerçektende sağlamdı. Ve dağınık değildi.
Ancak esas sormak istediğim olay bu değil. Ben grubun arkasındaki mage i kesmeye yeltenmeli miyim? Malüm priest in bana heal atması iiçin bana yakın olması lazım e yakınlaşmaya çalışırsa düşmanın tam önünde belkide içinde durması gerekecek.Eğer mageleri kesmem gerekiyorsa/gerekmişse o mage i/mage leri kestikden sonra ne yapmalıyım?

karsi tarafa baali bi sey bu tamamen. adamlar mage'ler ortada, cevresini warrior'larla cember yapmis sizin gelmenizi bekliyorsa, o zaman senin yapacagin bi sey yok tabii ki... hunter'i var mage'i var, warlock'u var. uzaktan saldiracaklar elbet. sen de en fazla eline silah alip artik 30 40 ne vuruyosan saldirirdin... oyle bi gruba yaklasmak zaten yanlis.

ha adamlar onde warrior'lar arkada mage'ler duruyosa, gider arkaya sarkarsin tabii ki. catir cutur da bicersin bi ikisini ki, denk savaslarda, ortadan kalkan bi iki mage bile olsa dmg'i degistiriyo... her halukarda ustunluk saglamis oluyosun...

eh baska ne taktigi yapti bu adamlar, ha karisik durdular diyosun. iki dakika bekle. uzaktan izle. grup balik istifi gibi dipdibeyse sadece onlari yerinde tutup ugrastirmaya bak ki mage'ler onlari kessin. genis bi alana karisik yayilmislarsa, illaki warrior oldugu yerde durup mage'i korumaktan vazgececektir. o zaman avlayacaksin. peki son olarak warrior mage'in dibinde durdu diyelim. o zamanda insiyatifini kullanip gruptan en ayri duran kim varsa, bi kac kisiyle beraber ona dalacaksin ki cabuk cabuk temizlensin.

hic bi sey yapamiyosan, eh, git bi warrior'in daldigi dusmana sen de bi kere vur ki ise yarayasin..

fazla dmg veriyosun. olayin puf noktasi burda. seni digerlerinden ayiran da bu. ne kadar cabuk oldurursen senin icin o kadar iyidir. zamana yayarsan onlar kazanir ki warrior'a yenilmemizin sebebi de bu. en kotu ihtimal adam ustunluguyle almaya calis...

ha bi de soyleyecegim, grup olarak gidiyosaniz, grup icin oynayin. kendiniz icin diil. o zaman ise yaradiginizi hissedersiniz. yani bi mage'in olmesindense bi rogue'un olmesi oyle bi savasta daha faydali.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 08 Aralık 2004 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 07 Aralık 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
Ceti birkaç sorum var arkadaş,
1)- Neden instant yerine deadly?
gouge falan kullanmadigim icin (kisacasi kacmayi pekde sevmem combata bir kere girdikten sonra) deadly otrurma yuzdesi ve totalde verdigi dmg cok daha fazla.

2)- Kidney shot'ta bahsedilen diminshing returns nedir ne olumsuz etkisi vardır?
diminshing olayi : diyelim kidney i bi kere 5 comboluk vurdum ve adam 6 sn ye stun kaldi. 2. kere 5 combo doldurup bir daha kidney koyarsam bu sefer %50 effect yer. 3. sunde hic yemez. pvp icin gecerlidir sadece.
3)- Riposte'un savaş kazandıracak boyutta etkisi varmı?
kesinlikle en azindan 1 combo point bile olsa vuruyorum.
4)- 2 sword kullanıyorum demişsin sonrada ambushtan bahsetmişsin savaş esnasında silahmı değiştiriyorsun? Bunun için macro varmı?
ambush u daha once lvl 30 da bir mage e karsi kullandigimi belirtmistim orda dikkatli okursan. ama sword kullanmama ragmen degisik poisonlara sahip 3 silah var cantamda bunlari da gayet rahat degistiriyorum. daoc da o kadar sure backpack item i ustume yerlestirip use etmeye alimamdan cok daha kolay..
5)- Shamanlarla savaşırken totemlerini yoketmek için saldırıyormusun yoksa tümüyle shamana mı yöneliyorsun?
totem koydugu anda totem e donuyorum. ama zaten kick i yerlestiriyorum totem koymasin diye.
Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 07 Aralık 2004 19:37 tarihinde demiş ki:
feara sokayim zaten
sonra gelip burdaki sQu gibi tipler pvp master kesiliyor başımıza


bak güzel kardeşim, kime laf söylediğini bil ondan sonra konuş. Sen oyun oynamaktan ne kazandın, yada nekadar zamandır oyun oynuyosun bilemem ama ben türkiye'de ki sayılı gamerlardanım o yüzden sQu gibi tipler lafının arkasında durmak istiyorsan bi ara gelirsin yüz yüze konuşuruz derdini anlatırsın. Bunu kabadayılık taslamak gibi bişey olarak algılama, gayet açık bi şekilde benimle ilgili bi sorunun varsa gelirsin konuşuruz içini dökersin diyorum sana. Onun haricinde zaten siz daha feara karşı ne yapacağınızı bilmiyosanız bu sizin kendi sorununuz. BS alır yaparsın i trinket immune to fear veriyo, ağlamazsın bukadar olur biter, gerçi siz 4sn de kesiyosunuz warlocklari 349018 dmg vuruyosunuz da gene de aklınızda bulunsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 08 Aralık 2004 14:22 tarihinde demiş ki:
said:
baaluo, 07 Aralık 2004 19:37 tarihinde demiş ki:
feara sokayim zaten
sonra gelip burdaki sQu gibi tipler pvp master kesiliyor başımıza


bak güzel kardeşim, kime laf söylediğini bil ondan sonra konuş. Sen oyun oynamaktan ne kazandın, yada nekadar zamandır oyun oynuyosun bilemem ama ben türkiye'de ki sayılı gamerlardanım o yüzden sQu gibi tipler lafının arkasında durmak istiyorsan bi ara gelirsin yüz yüze konuşuruz derdini anlatırsın. Bunu kabadayılık taslamak gibi bişey olarak algılama, gayet açık bi şekilde benimle ilgili bi sorunun varsa gelirsin konuşuruz içini dökersin diyorum sana. Onun haricinde zaten siz daha feara karşı ne yapacağınızı bilmiyosanız bu sizin kendi sorununuz. BS alır yaparsın i trinket immune to fear veriyo, ağlamazsın bukadar olur biter, gerçi siz 4sn de kesiyosunuz warlocklari 349018 dmg vuruyosunuz da gene de aklınızda bulunsun


turkiyedeki sayılı GHEYmır im benim. sen 17 yasında pcgamer da editorluk yaptın mı? uo ilk cıktıgında dunyada oyuna baslayan 68. kisimisin? Lord Piritiş in yanında ss alabildin mi?
kac tane oyunun beta testine katilman icin sana teklif geldi? kac senelik geçmisin var arkadasim?? kaç sene? gheymırım benim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ceti bence birşeyler bilmeden konuşma yani sque hakkında bilgin olmayabilir ama yorum yapma bence ki konuştugun adam gercekten progamer yani uo ile filan progamer olunmuyor yoksa trden cok progamer cıkardı herneyse şahsen ben bu adamı bılıyorum + adam orda sana birşey dememişki sen neden üstüne aldındın baalou zaten ortada bir insan her lafında agro birşeyler diyor yani yaşı kaç bilmiyorum ama bazen çok gaza geliyor sanırım sende gaza gelme bence abi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Aralık 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...