Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #4


Seele

Öne çıkan mesajlar

EU'da 4. server'ı da açmışlar. Belstrom'da yaratmışım iyi ki karakteri ya Alexander'da queue'de bekleyeceğime akşam 1-2 saatte olsa oynayabildim.

Bu arada oyunun en gerizekalı yanı labor kazanabilmek için, Glyph'in sitesine girip patron'u aktif etmek ve sonrasında gelen oyun içi mail'i açmak gerekiyomuş. İlk 1 saat labor kazanamayınca triplere girmiştim sonra reddit'te görünce halledebildim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...

Belki oynamak isteyen falan olur şu sıralar free trial olayı var:

https://www.trionworlds.com/archeage/en/2020/08/28/free-trial-discover-your-unchained-journey/

Ha bi de bilmiyorum bedava deneyenlerden bi şeyler veriyolar mı ama referalla girebiliyosanız beni de görün ?

https://aaunchained.trionworlds.com/account/reg/account-registration-short-flow.action?voucherCode=PD3973TWXN9F7N3TFTHW&request_locale=en&experience=aaf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GW2'nin carebear and sjw (bir tane saçma salak event'e gay dediğim için 2 ay banlandım lan sadasfd, kime hakaret var diyorum gaylere diyor. Ok diyip bıraktım orda) ortamından daha eğlenceli bir oyun ama tamamen popülasyona bağlı eğlence durumun. Yeni başlayacakların Alexander ya da Halnaak'ta başlaması onlar için en iyi olacaktır. Yüksek gear score olayı da ne yapmak istediğinle alakalı sonuçta labor ve dolayısıyla time-gated GS'ini yükseltmek ama kimse de peşinden kovalamaz etmez. 

PVE namına gene ne beklediğinle alakalı. Gayet anasının nikahı kadar challenging world bosslar var üstüne oyun carebear oyunu olmadığı için o world bossu öldürmeye çalışırken bir yandan engellemeye çalışan karşı nationla da PVP yapman gerekiyor.

Tek söyleyebileceğim aşırı hırslıysan ve en hızlı şekilde en güçlü ben olcam türü bir şeyin varsa oyun bayar, burnout olursun. Millet 3 tane farklı account alarak labor limitlerini yükseltiyor (3 accounta kadar almana izin veriyor oyun). Ama bu noktada da oyun, oyun olmaktan çıkıyor artık iş oluyor sana.

Kısaca kötülüğü de iyiliğe de senin oyundan ne beklediğin ve beklentin için ne kadar kasmak istediğinle alakalı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi maalesef saydigin her maddeye karsi cikacagim.  

Alıntı

Yeni başlayacakların Alexander ya da Halnaak'ta başlaması onlar için en iyi olacaktır.

Alexander ve Halnaak secebilecegin en kötü serverlar aslında. En hardcore guildlerin playerların oynadigi serverlar ve release den beri olan serverlar. Yeni baslayanlar icin fresh server varsa en iyisi onlar olur en azından daha casual adamlar oynuyor oralarda hem de cok geriden baslamamis oluyorsun.

Alıntı

Yüksek gear score olayı da ne yapmak istediğinle alakalı sonuçta labor ve dolayısıyla time-gated GS'ini yükseltmek ama kimse de peşinden kovalamaz etmez.

Şu da pek dogru degil. İnsanlar ya 5-6 account laborla gold farmlayip main ile gear basiyor yada gold satın aliyor. Dolayisiyla time gated bir mekanik bu sekilde bypass ediliyor. Pesinden de kovalıyorlar. Sen 5k iken 10k darkrunnerlar, deathwish ler invis gelip tek atıyor. Denizde bütün gün senle ugrasiyor vs.

Alıntı

PVE namına gene ne beklediğinle alakalı. Gayet anasının nikahı kadar challenging world bosslar var üstüne oyun carebear oyunu olmadığı için o world bossu öldürmeye çalışırken bir yandan engellemeye çalışan karşı nationla da PVP yapman gerekiyor.

Bahsettigin kraken vs gibi bosslarında challanging olması yine pvp odakli bosslarla alakali degil ki. Wow gibi mekanikleri olan bosslar hem degil hemde hadi guildi toplayalim raid yapalim pvp olmasın diyemiyorsun. Hayvan gibi zerg guildler icinden gectigi icin herkesin pve yapamiyorsun zaten.

 

Oyundan casual sekilde keyif alabilecegin 2 sey var ozet olarak biri farmville ikincisi de guzel bir grup bulup sea eventlerine katılmak iste. Bir ise yaramayacaksın yine tek yiyeceksin herkesten ama güzel fightlar oluyor galleonlarla. Onun disinda oyun %99 pvp oldugu icin gercekten bayarsın. Ben 3 account oynayip yetisemiyordum insanlara alexanderda gear score da. Sen adamın %5 hp sini alamiyorken herkes tek atacak sana sıkılıp bırakacaksın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

Oyunda roller keskin. Tek atacak çar yaratacaksan tek yiyeceksin bu kadar basit.18k oldugunda tek yemiyorum olayı yok 18k 20k gearscore bile olsan tek yiyeceksin oynadığın klastan dolayı. Neyse yeni gelen patch ile Gereksiz main stat yüklenmeyi engelledilerde insanlar biraz staminaya geçti. Yine tek yiyorlar orası ayrı asdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...