Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #4


Seele

Öne çıkan mesajlar

Yarın Pts aciliyor arkadaslar aksam saat 20.00 gibi planlamislar. Onceden yazmistim oynayacaklarla beraber takilalim diye. Bir iki kisiyle konustuk hatta.

Server olarak alexander diye dusunuyorduk ama soyle bir durum var. O serverda butun hardcore guildlerin hepsi olacak. Guildler

Baya competitive olur gibi duruyor su an. O yuzden ikinci server biraz daha carebear takilan, nolife oynamayan adamların oynadigi bir yer olur diye dusunduk. İsimize daha cok gelir bizim de. Siz ne dusuyorsunuz var mı plan?

 

Yazmayi unuttum name reservation ayin 5inde aciliyor. Oyun da 15 inde release olacak bilmeyen varsa. 2 karakter reserve hakkınız olacak her iki server icinde kullanın duruma gore bakarsınız.

Nekro tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu pts downloadu nasıl yapılıyor bilen var mı ya. Glyph'te ben düz Archeage'i görüyorum (Archeage Unchained yok). Onu mu indirecez her türlü?

Edit: Düz archeage'i indiricekmişiz. PTS'e ordan giriyomuşuz. Pehey bileydim dün download ederim düz oyunu -_-

Phoenixlin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Name reservation icin pre-download acildi.

Glyph de su ayari yapmak gerekebiliyor;

Alıntı

Don't See ArcheAge: Unchained? Go to Settings>Advanced>Check "Beta Opt-In" and Restart Client. You will see AAU once you've restarted. You can also try running Glph as Admin. Otherwise, just wait patiently and it will be there soon enough.

EUROPEAN REGION: Saturday, October 12th, 2019 at 10:00 AM UTC NORTH AMERICAN REGION: Saturday, October 12th, 2019 at 10:00 AM PDT

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...