Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Düştüğümüz hale bak yav. Gasteler bile toşşah geçiyor resmen.

http://t24.com.tr/haber/daum-gsarayin-muhtesem-kadrosu-var-ben-olsam-kesin-sampiyon-oluruz,275272



Daum: G.Saray'ın muhteşem kadrosu var, ben olsam kesin şampiyon oluruz

Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşatan Alman teknik adam Christoph Daum, Galatasaray'ı çalıştırmaya talip oldu. Tecrübeli hoca, "Bu takımın başında olsam, kesin şampiyon oluruz" diye konuştu.

Galatasaray'da artık teknik direktör Cesare Prandelli'nin görevine son verilmesi için geri sayıma geçilirken, sürpriz bir aday ortaya çıktı: Christoph Daum...

Mehmet Demircan’ın Fanatik’teki haberine göre, Türkiye'de yıllarca çalışan ve hem Beşiktaş'la hem Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam, gözünü Galatasaray'a çevirdi.

Kurtuluş reçetesi hazır!

60'ıncı doğum gününü kutlamak üzere 4 gün önce Antalya'ya gelen Daum, Sarı-Kırmızılılar'daki düşüşü yorumlarken, kurtuluş reçetesini de hazırladığını iddia etti. Galatasaray'ın müthiş bir kadrosu olduğunun altını çizen Daum, "Bu takımın başında ben olsam, bu kadroyla çalışma imkanım olsa kesin şampiyon oluruz" ifadesini kullandı.

Yabancı olarak görmüyorum

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de çalıştığını hatırlatan deneyimli hoca, "Türkiye Süper Ligi'ni en iyi tanıyan teknik adamlardan birisiyim. Kendimi yabancı olarak da görmüyorum. Türkiye benim ikinci vatanım. Tek bir hayalim var, Galatasaray'ı da şampiyon yapmak. Bu hayalimi gerçekleştirmek için bir şans istiyorum" dedi.

Albayrak da sıcak bakıyor

Christoph Daum ismine, futbol şubesinin başına geçen yeni yönetici Abdurrahim Albayrak da sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılı idarecinin, yönetim kuruluna bugün Daum ismini sunacağı da gelen haberler arasında.

Daum kimdir?

1994-1995 sezonunda Beşiktaş'ı lig şampiyonu yapan Daum'un görevine ertesi sezon son verildi. 1996'dan 2000'e kadar Leverkusen'i çalıştıran Alman hoca, 2001'de tekrar başına geçtiği Beşiktaş'ta başarılı olamadı. 2003'te Fenerbahçe'nin hocası olarak Türkiye'ye döndü ve 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşadı. Üçüncü şampiyonluk, son haftadaki Denizli deplasmanında kaçırılırken, Fener'le de yollar ayrıldı. Ancak Daum, 2009'da tekrar Fenerbahçe'nin başına geçti ve başarılı olamayınca sezon sonunda yine gönderildi. Deneyimli hocanın geçen sezonki Bursa macerası da kısa sürmüştü.



http://www.fotomac.com.tr/galatasaray/2014/10/28/hagi-floryada


Hagi Florya'da
Yönetimin teklifini kabul etmesi halinde sezon sonuna kadar sözleşme imzalanacak olan Rumen teknik adamın perşembe günü takımın başında ilk idmanına çıkması planlanıyor. Hagi daha önce iki kez Aslan'da teknik direktör olarak görev yaptı

G.Saray'da yönetim takımın başına üçüncü kez 'efsane 10 numara' Hagi'yi getirmeye hazırlanıyor. Başakşehir hezimeti ile Cesare Prandelli dönemini kapatacak olan yönetimin dün ilk olarak Mustafa Denizli ile masaya oturduğu öğrenildi. Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst dün ilk olarak Denizli ile bir araya geldi. Basından gizlenen görüşmede Denizli'nin kısa vadeli sözleşme önerilmesi nedeniyle yapılan teklife olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün ise, "Mayıs ayına kadar göreve geldik. Uzun vadeli sözleşme yapamayız" dediği bildirildi.

Boşta olması avantaj
Uyum sorunu yaşamamak için takımı tanıyan bir isimle anlaşmak isteyen yönetim hemen eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye döndü. Boşta olan ve dün akşam İstanbul'a gelen Rumen teknik adamla bugün Florya'da masaya oturulup son detaylar konuşulacak. Daha önce 2004-05 ve 2010-11 yıllarında olmak üzere iki kez G.Saray'da teknik direktör olarak görev yapan Hagi ile anlaşma sağlanması halinde sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalanacak. Aslan, imzaların atılması halinde Kasımpaşa maçına yeni hocasıyla çıkacak.

Savaş ÇORLU

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olayı yine Beşiktaş ağlamasına nasıl getirmeye başardın gs'nin TD konusmasından ?

her anadolu takımı için bu kadar göz yaşı döküyorsan işin zor.

3 büyüklerin 12 sene 14 sene üst üste şampiyon olamadığı dönemler olmuştur.

Liverpool İngiltere Ligi Premier Lig olduğundan beri şampiyon olamıyor.
2 ağlak yüzünden takımalar büyüklüklerinden bişey kaybetmez merak etme.

başınıza daum ya da hagi gelmesi de sizi anadolu takımı yapmaz, ya da yılmaz vural
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

örnekte acayip bisey yok, bahsettiğin gibi bir bakış açısı da yok.

Liverpool'un yeni sistemde hiç şampiyon olmamıs olması ingiltere'nin en büyük klübü olmasına engel değil.

yamulmuyorsam 1 şampiyonluk önde ManU, kontrol etmem gerek.(şimdi baktım liverpool 18, manu 20 sampiyonluk 8 tanesi 2000 sonrası) dediğim gibi liverpool 15 senedir şampiyon olamıyor ama anca geçilmiş işte

Aynı şekilde bizim takımlarımız da geçmişte 10 sene 14 sene şampiyon olamadıktan sonra üst üste 3 sampiyonluk 4 sampiyonluk alıp uefa kupası aldılar.

İyi planlama,doğru yönetime bakar. üst üste 3-4 sene alıp götürebilirsin yani, büyük klüp olmak budur.

tayyiple hiç bir alakası yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ödeme dengesi gs de toptn bozulmus sanırım.Gs nın basket subesınde 6 oyuncu noterden ıhtar cekmıs,1 kasıma kadar alacaklar ödenmezse serbest kalıyormus,erceg de ıkı gundur antremana katılmıyormus.Aynı sorun futbol takımında da varmıs,sneıjder harıc herkesin geçen sezondan alacagı varmıs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...