Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoD release server / guild önerisi


Edriel

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu topiği soru sormak için açmadım. mop u bir 4-5 ay oynayıp geri dönüp server problemi yaşıyan biri olarak yazıp aynı problemi çekenlere yardımcı olmak amaçlı yazıyorum. Tercihi gene kendiniz yapın ben/biz yaptık.

Şimdi önden serverların durumunu paylaşıyım birden fazla kaynak var tabi de en güvenilir olarak bunu görebilirizhttp://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en
Bu server nüfusunu göstermiyor aslinda sadece lvl90 olup tier 16 yani son raidlerden 1 tane bile olsa item düşüren playerları gösteriyor, e zaten bizim icinde end game önemli.

Serverlara baktigimizda eu-gb olarak öncelikle horde/ally ratiosu yakin cok zor server buluyoruz. Ör draenor full horde silvermoon full ally gibi bir hale geldi serverlar. Benim ilk tercihim h/a ratiosu yakin olsun ve server kalabalik olsundu. Ki world pvp ninde zevkini yaşıyalım.

Server durumuna baktigimizda engb olarak 2 tercihimiz var bl ki general chatte artik ingilizce bile zor konusuluyor (polish olmuş dil tamamen). O yüzden tek tercih rpPvP serveri olan Defias Brootherhood kaliyor. Baya araştirma yaptim offical forumundan tutun istatistik tutan sitelere server iyi görünüyor ve köklü a/h ratiosu 4/5 gibi bisey.

2. Problem bg que siydi benim icin horde da 10dk que beklemek bayiyordu. Battlegroup a baktim (bu arada biz DARKSARROWda horde duk) eski serverimizla ayni battlegroupta (dusksarrowda horde öldü). Battlegrouptaki bütün serverlardaki horde ally sayisini topladim bu siteden ve 3/4 gibi bir oran cikti 45k ally 59.7k horde. Horde da que nin nedeni buydu. Allyda sira instan geliyor. Bu yüzden ally olarak DB de levelinge basladik gecen haftada suan lvl88 oldum/olduk.

3. Problem diyebileceginiz şey sıfırdan leveling. Bununda çözümü oynadiginiz serverdan full heirloomlari alip mail ile gecmek istediginiz server a atin. Yakinda gelicek patch 6 ile justice ile satilan loomlarda gold ile satilacak bu arada.


Şuanki durumumuz: 5 arkadaş ally olarak defias brootherhood ta basladik. 2 factionda hareketli exp gelince server fullenicek ama que pek olucagini sanmiyorum suan high. Server rppvp diye geciyor ama rp tamamen opsiyonel bildiginiz pvp serveri ama daha mature playerlar var bu da bir arti.

Dediğim gibi biz 5 arkadaşız böyle casual pve ve pvp yapalim normal raidi garanti tamamliyalim derseniz ve server problemi yaşadiysaniz bizim gibi bir ihtimal guild bile kurabiliriz. Ulduar 25m heroicte raid leaderlik yapmis 2 arkadasimizda aramizda. 10 man guild kurariz tabi bu sefer. Diğer türlü 5 miz bir guild bulucaz baya guild var adam ariyan.

Hani bir nabiz yokliyim dedim wod da boyle hardcore olmasada hem pve hem pvp belli biyere kadar bisiler yapalim diyen varsa ve yeni serverda baslamak isteyenler varsa bir ses etsin. Wod un cikmasina 1 ay dan fazla var 2x lvl 90 bile rahat yapilir heirlomlarla birde freelvl90 niniz olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ek paket çıkınca direk 90 level boost yapıp katılabiliyormuyuz?
Guild kurarsanız sırf türklerden mi oluşacak?
Pve mi yoksa pvp mi daha ağırlıkta sizin için?
Mesela benim bir amacım yok oyunda ek paketi görmek için oynarım diyorum. Outland de druid kastım ama tek başıma olduğum için sıkıldım. Böyle birlikte bg ye gireceksek arada dungeon a gideceksek gelebilirim ben. Yalnız ciddi bir amacım yok oyun için onu baştan söyleyim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an exp i alinca bile aninda 90 yapiliyor. Ya asıl amaç guil kurmak değil şuan. Darksarrowda international dık hep burda da muhtemelen öyle olur. Ama aklı salim casual olarak raid pvp yapabilecek 5-6 player bulursak burdan kendi aramızda da belki oynarız işte. Belli olmuyor durum sonuçta bir ihtimal 2-3 ay sonra bizden de gene ara veren olabilir zaten konuyu guild değilde server amaçlı açmamın amacı bu birazda.

Hazırda ortamınız varsa serverınızdan memnunsanız gerek yok tabi gelmenize ama serverından memnun olmayan varsa gelsin tek başına bile hem instant bg queleri olsun wpvp de denge olsun bol bol girebileceģi guild olsun server iş yapar.

He bize ek 5-6 kişi çıkarsa guil kurabiliriz haftada 3-4 gün raid te yapabiliriz pvp de normal raidi garanti tamamlayip ivmeye göre heroicte tırmalarız. 2-3 kişi gelirse bakarız işte başka guild.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bir zaman sonra amaaan diyip kıyıyorsun 5 tane 90 5 tane 85+ yı bıraktım ben. Diğer arkadaşın tam 2m goldu vardı ve hepsinin gene bisürü de 90ı.

Ama serverdaki faction dengesizliği kusturuyor, domine edenin karşısındaki factiondaysan. Timeless isle da mesala bisey yapamiyordun. 20ally 1 horde vardi. Wod da questingte problem olucakti.

Ally seçmememizin en büyük nedeni instant bg que di. Ve artik bana horde biraz bikkinik bermisti 8 seneden sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

axedice said:

Ally olmanız kötü olmuş. Frostmanede de a-h oranı 90-10 gibi bişey, biz de kaçacağız gibi ordan. Kasılan bi ton tradeskille kıyamıyor işte insan.


Dunemaul gelin lan bi birliktelik sinerjisi olsun. Eski turkmaul günlerine geri döndürelim


Bonesoul ve diğerleri gelecek ise olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de birlikte oynayabilecegim 1-2 kisi bulsam keyif alıcam, tek basına cekilmiyor harbiden. Hic challange mode yapamadım mesela, eski raid'lere adam bulamadım, achievement'lara kasamadım. Legendary quest'e devam edeyim dedim, Krasarang'daki adamı gebertecek adam yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Twisting nether'daysanız guild var. biz content sonu toplandık diye team of makara diye bişi kurduk boyna geyik dönüyo raid falanda yapıyoruz hatta bu akşam hc denicez ilk 4 bossu falan. 50 yaşında adamda var 18 yaşında gençte var. ne öyle kasvetli bi ortamı var ne de çekilmez muabbeti var. Drakoniel#2956 battleid. TN de mekan arıyosanız bekleriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3. 90 ı bitirmek üzereyim bu postu yazdığımdan beri ve nerdeyse full profflarla wod a hazirim. Guili kursak mi guild bulsak mi karar veremedik hala ama hertürlü aksiyon dönecek.

Şuana kadar patiden 4 kişi somut olarak katilmak isteriz dedi.

Eskisi gibi herkesin zamanı ve sabrı olsa kesin derim iste defias brootherhood da kuruyoruz ally guildi de mesala bizden 2 kisi iş konisunda yoğun bu aralar.

Bir vaatte bulunmadan gelin oynayalım diyorum hertürlü dungeon (ki heroicler bile pugla yapilmaz derecede olucak releaste) sonrasinda raid vr brn her zaman bg ve arenalarda olucam. Battle tagten ekliyebilir beni gelmek isteyen. Defias brotherhood da ally.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FesTivaL said:

6günde 3 tane 90 mı yaptın :O
Senin main priest miydi Edriel


Yok öyle değil tabi, konuyu actgmda 5 günde 85 olmuştum druid ile simdide warrioru 90 lamak üzereyim, birde free boost ile 90 rogue actim yarina 3x 90 olucak. Ama levelingten daha zor olan sifir gold ile basliyip 3 main proffu 550+ yapmakti en cok zamani o aldi jw + lw + ench
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TN e gelsenize guild bakanlar. Çok fazla international ve türk guildi var. Karazhan gibi boş serverlarda heba etmeyin kendinizi.

Ben Fransuxa'nın çağrısı ile Team of Makara guildine iltica ettim. Mobilize durumumdan dolayı, vente falan katılamıyorum. Horde kısmısı gelsin TN e işte. WOD gelene kadar HC tir, normal dir tanıdık adam bulamıyoruz.

Ayrıca elimde muhayyer 25 lvl guild de var, abi ben sosyalleşmeyi sevmiyom, tek tabancayım diyen adamlara kapısını açabileceğim. Boş boş yatıyor benim alt charlarla :P

Ulaşmak isteyen

Battlnet tag : Soultan#2666
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...