Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11


SeaGle

Öne çıkan mesajlar

bu kadar kötü haber nasıl toplanabildi bir güne aklım almıyor. canım abim, meslektaşım, mesleğimden çok kişinin gıpta ettiği adam sebebi bilinmez durumla, bilinçli gittiği hastanede solunum yolu aspirasyonu sonucu beyin ölümü gerçekleşti, hasta arasında arkadaşımın babasını kaybettiğini öğrendim, yetmezmiş gibi iş arkadaşımın düğün gecesinde kollarında teyzesinin beyin kanaması geçirip uyutulduğunu duydum.
şu an gözyaşlarımı yalnız kaldığım zamanlarda akıtıp yapmak istediklerimden kaçarak, hayatı "miş gibi yaparak" yaşamaya devam ediyorum. benim acım da bitse ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

utrecht iyide istasyonu kotu :( son gunumde abuk subuk tren arizalari ve gecikmeler nedeniyle elim kolum yuk dolu bisikletle surunmustum ordan amsterdama aktarma yaparken. hos belki asansor filan vardida hem treni hem ucagi kaciricam derdi ile dogru duzgun bakinamadim, amele gibi merdivenlerle ugrastim heh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi yandan çok seviniyorum bi yandan üzülüyorum anasını satim. 5 sene aradan sonra okula dönüp şu notlarla dersleri verdim. araştırma yöntemlerini ve matematiği %100 geçebilecekken kendi gerizekalılıklarım yüzünden kaçırdım şimdi yaz okuluna açılmadı ikisi de napacam bilmiyorum bakalım.

http://i.imgur.com/0Tw5tvj.jpg

kalkınmayı yaz okulunda aldım, inanılmaz zor bir ders. her hafta makaleler köşe yazıları vs. okuyup gitmek gerekiyor sınavlarda oralardan soracakmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...