Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pitbull ve sahibi


miyaw33

Öne çıkan mesajlar

yolda bir kere üstünüze tasmasız pitbul atlasın da görün abi aklımı kaçırdım dizlerimin bağı çözüldü. gece yarısı tam arkadaşımın evinden çıktım 3 sokak altta oturuyor, daha karşıya geçmeden sahibinin saldığı pitbulu gördüm hemen karşı şeride fırladım arabaların arkasına. az yürüdüm derken arkadan bişi tepikledi aklımı kaçırdım bir döndüm pitbull üstüme atlıyor sahibi bağırıyor gel oğlum bilmemne, oyun oynamaya çalıştı anladığım kadarıyla ama ben hayatımda hiçbir şeyden bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum, korkudan sahibine de bağıramadım hocam niye bırakıyorsun şunu diye sitem ettim, bağırsam saldırır diye de korkuruyorum bir yandan. sahibi daha çok bağırdı bana oyun oynuyor görmüyor musun bilmemne diye azar işittim benden ufak çocuktan. o an hiçbir şey yapamayacağımı bildiğim için hızlı hızlı kaçtım gittim polisi aradım tabi ki eve gidene kadar açmadı 155 ve konu kapandı. 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, ahmedinejad dedi ki:

Abi suç sahipte ama sıkıntı şu. Bu hayvanlar saldırdığı zaman diğer köpekler gibi bacağı koparıp falan bırakmıyor. Ölümüne daliyorlar. Özellikle çocuklara ve diğer hayvanlara büyük zararlar veriyorlar. Ben yolda gordugum hayvanın sahibin onu nasıl yetiştirdiğini bilmek zorunda değilim.  Bir golden gördüğünde yaşadığın hisle pit veya diğer tehlikeli ırkları gördüğünde yaşadığın his aynı değil. Agizliksız ve tasma olmadan bu köpekler dışarı çıkmamalı maalesef. 

azcik IQ lazim bunu anlamak icin.

agresiflik irkla alakali degildir. nasil yani sen agresif chivavalardan korkmuyor musun?

stock-photo-aggressive-chihuahua-dog-ang

 

gecmis olsun Liebe, bi ucuk cikarirsin ama ucuz atlatmissin.

 

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pitbull Rotweiler tasmasiz gezdirmek nedir yahu. O kopekleri ayiramazsin da kolay kolay saldirmaya karar verirse.


Zaten geneli kopek sevmeyen bir millet var. Korkan olunca kopek de korkuyor kontrolden cikmasi cok daha kolay hale geliyor. Hem hayvanin hem insanlarin sagligini tehlikeye atiyorlar. Bahceli ev al illa tasmasiz takilsin istiyorsan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  

13 saat önce, DoGMeaT dedi ki:

benim pitbull tecrubelerim burdaki genel kanıya ters, bebek gibi pamuk gibi pitbullar tanıdım, sizi pitbull ısırdı, saldırdi o yüzden mi sevmiyorsunuz pitbullu?

Hırlayan diş gösteren oldu da hep sahipleri yanındaydı bi sorun yaşamadım. Ama çoğunlukla aşırı sempatik, insan sever, oyuncu minnoş gibi pitbullarla tanıştım. Geçen sene mekanlar ilk açıldığında bi kuzenimle bi şeyler içelim dedik, yeni sahiplendiği pitbull unu da getirdi, 6-7 aylıktı o zaman. Kalabalık hiç görmemiş hayvan hep boş sokaklarda dolaşmış pandemiden dolayı. Aşırı korktu bi sürü insan var diye sanırım, insanlara bakamıyordu montumun içine falan saklandı fdjsklfs AŞIRI TATLIYDI şu an aklıma gelince bile sütüm geldi fds

Başka bi arkadaşımın da pitbull u var, evde 2 kediyle ve sürekli gelip giden bi sürü insanla büyüdüğü için sokakta ne insanlara ne kedilere hiçbir şey yapmıyordu, dönüp bakmıyordu bile. Ama köpeklerden hoşlanmıyordu o yüzden 2 adımlık yere gidecek olsa bile ağızlığını takıyordu arkadaşım. 

16 saat önce, cicibeybe dedi ki:

Kopeklerden once turk erkekleri barinaklara toplatilsin, kisirlastirilsin, karsi koymaya fln calisani olursa da uyutulsun. Bunca taciz, tecavuz, cinayet artik tehlikeli bir tur oldugumuzu gostermis olmali.

Vergi kacirmak da yasak ayrica, ama ben vergi kacirmayan cok az kisi gordum ticarette. Yasanin yazilmasindan ziyade implementation onemli. Insaninin canina onem vermeyen dandik ulke hayvaninin canina onem verir mi ya, imkansiz. 

Kesinlikle katılıyorum ve arttırıyorum, her şeyin sorumlusu akepe ve erkekler.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlaşılmasın ama sokakta köpek gezdirirken tasması çıkmamalı diye düşünüyorum. Kimse hangi köpeğin nasıl eğitildiğini bilmek zorunda değil, ufak çocukla parkta yürürken üzerine koşan köpeğin oyun için mi saldırmak için mi koştuğunu tahmin etmek zorunda da değil. 

Köpek bakan insanların da bu riski başkalarının almasını istemesi büyük bir bencillik. Allah korusun ufak çocuğa zarar verirse, o andan sonra ne köpek görür gözünüz ne sahibini görür.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sirf pitbull değil ufak köpek dahi olsa tasmasiz gezdirmek diye birşey yok bunun tartışması bile olmamali

Hayvan sonuçta,%100 güvenmek diye birsey asla yok.

Ben pitbull ve rottweiler im olsun cok isterdim, çünkü koca kafalari çok komik ve o kafayi koltugumun altına alip köpeği trollemek, hayvanla güreşmek fln istiyorum, ve suratları ve gözleri cok duygusal.

şuna bak, çoğu kizdan güzel

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
On 04.01.2022 at 10:34, DoGMeaT dedi ki:

Sirf pitbull değil ufak köpek dahi olsa tasmasiz gezdirmek diye birşey yok bunun tartışması bile olmamali

Hayvan sonuçta,%100 güvenmek diye birsey asla yok.

Ben pitbull ve rottweiler im olsun cok isterdim, çünkü koca kafalari çok komik ve o kafayi koltugumun altına alip köpeği trollemek, hayvanla güreşmek fln istiyorum, ve suratları ve gözleri cok duygusal.

şuna bak, çoğu kizdan güzel

 

 

 

Abi bir doktora görün istersen.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir ırk tasmasız gezdirilmez. Sadece diğer insanlar için değil, köpeğin güvenliği için de çok önemli. Ne kadar eğitimli olursa olsun, araba var, başıboş köpek var, ses var. Köpeğin güvenli bir alanı yok ise her türlü risk var. Çocukla oynamak ister, çocuğun ani bir hareketi hayvanın survive güdüsünü harekete geçirir, o anda da hayatta kalmak için ne yapması gerekiyorsa onu yapar.
Köpeğin tek amacı var; varlığını sürdürebilmek. İnsanoğluna şirin gözükmek, dost olmak gibi bir derdi yok. Sadece survive etmek. İnsan ile iletişimi bu işin alt kırılımları. Sahibine saygı ve sevgi göstermesi, sahibin, köpeğin survive sorumluluğunu üstlendiği için. Ona bakıyorsun, güvenli alan veriyorsun vs.

tehlikeli ırk diye de bir şey yok. Pitbull'dan minnoş bir oyun arkadaşı, podufuk bir toy poddle'dan da terörist çıkarabilirsiniz. Nasıl ilgilendiğiniz işin %90'ı ancak köpek travmalara meyilli hayvandır. Elinizde büyümediyse, geçmişi çok önemli, elinizde büyürken bile başına evde dahi kaza gelmesi, ameliyat geçirmesi, kötü bir veteriner tecrübesi veya sokakta ölüm tehlikesinden dönmesi hayvanlarda travma yaratır ve saldırganlaştırabilir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...