Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telekineti


BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Gecen gun izledigim bir film ve ra2'den etkilenerek sordugum birsey bu

sovyetelrin telekinetiyi kullanan kisileri sizce kullanmısmıdır sizce bole deneey gibi bir sey varsa yazarmsınız aklıma takıldı objeleri oynata bilen felan egitigi ozel kisler[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarihle şöyle ilgilisi var.
KGB de CIA de aynı tarz projeler ilgi duymuştur. İkisinin bünyesinde de "Paranormal" birimler vardı. CIA bunları özenle seçiyordu, KBG ise askerler desteğinde bazen köy köy dolaşarak "özel" insanları arıyordu. bunlar, dokunuşuyla diğerlerini iyileştirdiği söylenenler, düşünce okuduğunu iddia edenler, kaşık bükenler vs vs.
CIA'in Stalin varkene, falcılar ve kahinlerden oluşan ufak bir grubu varmış ve Stalinin ne düşündüğünü ve ne yaptığını görmeye çalışmışlar. Hatta ödenekleri epey yüklüymüş. CIA de anılarını yazan bir amca var, sorun Remzi kitabevinde falan vardı, onda vardı. Adam yazmış, bu tür maskaralıklara milyon dolarlar dökerken bizim Sovyetlerde, Kübada, vs... ajanlarımız bazen 500 dolar yüzünden ölüyordu diye.
Çeşitli yerlere göre CIA'nin hala bir paranormal ekibi var. Ama araştırmak lazım, ne kadar doğrudur bilemem. En büyük amaçları ise uzaktan beyin kontrolü imiş.

Test projesi olarak sanırım R.T.E ve A.G baş harfli şahısları kullanıyorlar? :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...