Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beylikdüzü'nden ev alınır mı?


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

beylikdüzü prim yapmaz demek yanlış olur, biz de 97 gibi oradan ev aldık, o zaman bildiğin DAĞBAŞI idi, şu anda gittiğimde gözlerime inanamıyorum yani. resmen bir şehir kuruldu oraya ve boktan evimizin bile kirası epey arttı. hatta 99 depreminde bizimkilere 'burası depreme dayanıksız sizin evi alalım 15 milyara' falan dediklerini hatırlıyorum. 15 milyar dediği 10000 dolar falan, ev alıyosun yani, ama öyle bi dedikodu yayılmış düşün.

prim yaptı yani, ama yaptı. bundan sonra yapar mı bilemem. ben olsam merkeze yakın bi semtten eski bi ev alırdım, sallıyorum eyüp. cayır cayır prim yapacak yerler oralar. arazisi değerli. ama beylikdüzünde daha artar mı acaba fiyat, bilemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

- Beylikdüzü prim yapmayan bir yer değildir. Prim yapmış bir yerdir. Biz evi 2001 yılında 37.000TL'e aldık. günün parasıyla milyar işte. Amcamlar 98 yılında 8.000 mark'a almıştı. Direkt FSM camisinin orada oturuyoruz ikimizde, amcamlar işte Bizimkent biz Emekevler Sitesi'nde vs...

Şuan amcamların evi 300k civarında ediyor, bizim ki ise 275k civarında bir paraya hemen satılabiliyor. Peki buna ne sebep oldu?


kara cehalet is strong with this one. türkiye'de 2001'den beri 10 kat arttı her şeyin fiyatı ortalama zaten?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o ayrı, bunun yanında o postta saydığım etkenlerin her birinden sonra min 30-40k daha değerlendi evler. Özellikle metrobüs ile birlikte 50k civarı fiyat artışı oldu. 15 sene önceki dağ başı yok artık, onu kimse kabullenmiyor.

Ülkedeki genel fiyat artışının yanı sıra ilçede çok değerlendi.Bunun yanında 2010 civarı buralarda hiç satılık ev bulunmuyordu. Çok fazla göç aldı İstanbul'un içinden ve o süreçte de fiyatlar arttı.

Ha bir de biz bu evi alırken Beylikdüzü içinde 8-9K'ya da evler vardı. Ortalama 15k civarındaydı evler onu da belirtmem gerekiyordu aslında. Bizimkisi işte kapalı otoparklı 3 siteden biriydi o dönem, dubleks ev, m2 fazla vs. derken fiyat katlanmıştı. Bir de önceki sahip evi baştan sonra değiştirmiş, güzelleştirmiş vs...

Yani o fiyat artışı başka, evlerin değer kazanıyor olması da çok farklı bir konu. Ben kötü örneklendirdim ama sanırım kabul asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...