Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim haklı


JrStorMesT

Öne çıkan mesajlar

one kardeşin ilacı belli. eğer modem kapandığında giden bir sevgili istemiyorsa önce gecelik bir escort alacak. alıcan alkolünü falan yapcan alemi sabaha kadar. bi 5-6 turdan sonra sabaha farklı bi karakter olarak uyanırsın ztn. sonra gidip kendine gerçek bir kız arkadaş ararsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla 0ne senin gibi adamlara mustehak yaşadıkların. hiç acıyacak değilim.

daha 2 ay önce bakir değilim artık falan filan laf gömüyodun. hayatın yalan anasını satiyim. karakterin bi garip. louis littin daha kötü bi versiyonu gibisin. ama adam en azından en taşaklı avukatlardan.

zaten yalan olan bi dünyada yalan bi hayatı yaşayıp, kendini de buna inandırmaya çalışıyosun. sonra işler yolunda gitmeyince ağlayıp zırlıyosun. nasıl gidebilir ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Jeeztro said:

talih değil lan o

neyse

abi sana çok acı bir şey anlatıcam. her ne kadar yazacağım yazı uzun olup akşam mesaiye kalmak zorunda bıraksa da yazıcam.

sene 2000 fln heralde. uo zamanı işte neyse. bi tane llama görmüşüm yeni yeni tamerımd iyorum kendime, hatta serverda sylvanasdı sanırım dynamick o zmaan miner fln flint fireforge mu neydi kızıl sakallı bi tip. neyse konuyla ilgisi yok. llamanın başındayım napıcam fln derken arkadaşın teki geldi. benim karakter female bu arada. yardım edicem fln dedi iyi dedim sevinriim derken biz bütün gün bunla takıldık işte adam kesik tame yaptık vs. ertesi gün işte gene oyuındayız, ya dedi çok konuştuk ama tanımıyorum seni isim neydi akrdeş vs. ulan baktım adam bana sürekli para veiryor yardım ediyor niyeyse böyle bi metres psikolojsine girdim adım ayşegül dedim. niye dedim bilmiyorum. adamın devreler attı tabi. sürekli peşimde vs oyun moyun icq derken yaz bitti kış geldi devam ediyoruz. bu arada ya ortaokuldayım ya da lise. telefonumu istedi tamam dedim ben de verdim arar küfreder kapatırım diye. ama min 1 yıl bitti yani hiç abartmıyorum. adam ne resmimi gördü, ne sesimi duydu. bi gün okuldayız telefonum çalıyor tanımadığım numara yanımdaki kıza şuna baksana kimmiş dedim ama aklıma bile gelmedi onun araycağı (yanımdaki kız dediğim şu an kendisi eşim oluyor fasdasd), neyse verdim bu açtı fln kimmiş dedim çocuğun ismini söyledi oo tamam dedim sen ayşegül de. bunlar konuştular 2-3 dakika havadan sudan kapadılar. çocuğun bağlar iyice çözüldü tabi nightmare hediye ediyor oyundan neydi o mage robe ondan veriyor (o serverda pahalıydı). bizim bu olay 2 sene fln sürdü sora baydım artık uo fln çocuğua gerçeği söyledim yerin dibine geçti tabi ne küfürler ne tehditler. olay öyle kapandı işte. demek istediğim aynı şeyi başkası sana yapıyor olabilir.

eğer konuştuğun kişi kızsa hakikaten boşver abi, böyle ilişki mi olur hakikaten zaman harcadığına yazık. ilişki dediğin şeyin içerisinde el tutmak olmalı, telefonla konuşup kavga etmek olmalı, o kıza niye baktın fln şeklinde olmalı. şu yaşadığın şey bitse 1 hafta kafana takmazsın çok samimi söylyüorum. siktiret dışarıda millet sıraya girmiş evlenmek için, niyetim o değil diyorsan ünili kızların hali ortada git onlara bulaş. boşver lan ne gerek var. dert mi amk


Sylveria.

O sen miydin lan? Kankimi enkaz gibi bırakıp gittin adam da koptu gittiydi serverdan ahaha. Benle bile konuşmuştun kız rp si ile allahsız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dei said:

yo agalar. ben onda değildim ki. ben söyleyememiş olmayı yediremedim kendime.

tahir olmak ayıp değil. fakat zühre aşkı anlayabilecek kapasitede bi varlık asla olamadı. o yüzden, kız bana ne derse desin, itin götüne sokup sokup çıkarsa dahi, o an kıza aşık olmuşum. o güzel duyguları yaşamışım. ne kadar leş bi varlık olursa olsun karşımdaki kız, o duyguları yaşayabildiğim için teşekkür ederim kıza.

sıkıntı yok yani.


duygulandırdın lan :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...