Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi sunucularda oynuyorsunuz?


RaVena

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

neden burayı seçtin?
off razor mazor diyo bu yaştan sonra o işlere nasıl girelim


ya baya bakındım, uoforever çok paracı olmuş, uosa da bomboş.

uo ancorpla burası kaldıydı, ancorp kasıyodu benım bılgısayarda, sistemler güzelde biraz fazla pvp uzerıne shard. Arena falan var militia falan var güzel şeyler var yani, ama pc çok kastı

burası güzel geldi, stat arttırmak bıraz sıkıntı ama web siteleri ve IRC si çok dolu. Bide yeni karakter çok ortalıkta
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
ancorp' un sistemleri harika. pvp ve pve cok dengeli, despise' da ogre oldurebilmek icin yanina bir yardimci alman gerekiyor. karakter skillerini gelistirmek diger shardlardan cok daha islevsel ve zevkli hale getirilmis. kullandigin combat skili seviyesine gore oldurdugun yaratiklar sana skill scroll veriyor. troll oldururken bir bakiyorsunuz ki resisting spells 45 olmus. gunlerce iki karakteri boks yaptirmak gerekmiyor. shardda mountun olmamasi rp' ye cok buyuk arti getiriyor, haritayi kosarak gezmek bambaska bir hismis. tamer karakterler mount yerine pvp&pve de buyuk is yapan dragon, ostrich tameleyebiliyor.

shard gecen aylarda 1 ay boyunca ddos yedigi icin cok fazla oyuncu kaybetmis. tek eksigi online ve aktif oyuncu. avrupali oyuncu cok az oldugundan bizim oynama saatlerimize de denk gelmiyor olmalari mumkun. diger oyunculara sordugumda onlarin prime timelarinda 130-140 online' a cikiyormus. diger oyuncular acayip yardimsever. skill teachletmek icin odunc para istedigim adam, poker masasinda (ingame) 1v1 yapmak kaydiyla bana 1k verip 5k kaybetti. devaminda benimle yeni bir karakter acip 3-4 saat boyunca bireysel rehberim oldu. beraber dungeonlarda skill GM'ledik. ertesi sabah da tum dungeonlarin markli oldugu bir runebook hazirlamis bana.

renaissance ise ancorp ile benzer. karakter hazirlamasi daha zor, bunaltici, afk kalabilmek icin macro yapasi geliyor insanin. yeni karakterler icin forumlarinda cok guzel guidelar mevcut. online sayisi bir hayli yuksek (440-460). mountlar burada aktif. dun geceden beri etkinlik alaninda at dovuyorum, fencing 22'den 77'ye anca cikmis. yeni guzel seyler kesfettikce buraya editlerim.

biz 4-5 arkadas renaissance' da oynamaya basladik. benim gonlum her ne kadar ancorp' dan yana olsa da kalabalik shard daha cekici geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Yıllar yıllaaar sonra ülkemizde güzel bir sunucu kalmadığı için benimde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine hiç oynamadığım bir tipte sunucu olan RunUo tabanlı Renaissance Uo ya girdim.İlk başlarda gayet güzeldi,çünkü oyun tabanı ve sistemin işleyişi Sphere sunucularından çok başka olduğundan birnevi newbie dönemi geçirdiğimden güzel geldi ama sonra Razorun lanetliklerini falan görünce hiç uğraşmadım,Easy Uo dan farkı yok açıkcası koşarken pot içip,isteğim kadar silah değiştirmekte nedir! Ki bu en basit örneği sadece. Adamlar neler yapıyorlar.
O yüzden bende oynamayı bıraktım açıkcası.Ama çok güzel bard/archer karakter oluşturmuştum hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...