Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seneler Sonra ..


RaVena

Öne çıkan mesajlar

Bu konunun yeri burası değil belki Modlar için fakat,benim için tamda yeri burası.Bundan tam 11 yıl önce kayıt olmuştum bu siteye,ozamanlar hevesi burnunda,dönemin verdiği saflık ve güzellik ile Ultimaya delicesine merak saran,FRP ile ilgilenen 14 yaşında bir bireydim..
Bu siteni hayal gücümün,fantastik öğelere merakımın ve kültürel anlamda gelişimime etkisi çok olmuştur..

4-5 gün önce bilgisayar başında bakınırken,playlistimden The house of healing çaldı ve biranda durakladım,heralde arka arkaya 10 defa falan dinledim,sonrasında Breath of Life,Ride of the Rohirrim,Ice Queen,Mother Earth,Before the dawn,Listen to the rain,fields of innocence (o dönemler çok dinlerdim) açıp açıp dinledim .. Aklıma eski güzel günler geldi.. Sonra ''yaa eskiden Paticik vardı,ne güzel zamanlardı,acaba ne durumda şimdi'' diye siteye aklıma geldi ve hemen siteyi açtım..

Eski sadeliğinden,kendisinden hiçbir ödün vermemiş halini görünce yüzümde tebessüm oluştu. Sonrasında eski konuları,konulara yazdığım mesajlarımı,paylaşımlarımı hehe hatta komik tartışmalarımı,o dönemki dostlarımın kullanıcı isimlerini görünce iyicene duygulandım ve tekrardan yazmaya başlamak için Foruma girmek istedim fakat ne şifremi,ne de o dönemki mailimi hatırlıyordum.
Bende şifremi geri almak için yöneticilere mail attım ve şuan buradayım.. Onlara birkez daha teşekkür ediyorum,çünkü ben bu Kullanıcı adımla biliniyordum,yeni bir üyelik istemiyordum ve sağolsunlar hemen yardımcı oldular..

Bu arada eksi mesajlarıma bakarken kendi kendime ben neler yapmışım dedim,o dönemki yaptığım işlerin şuanda hiçbirini tekrardan yapamam heralde çünkü hatırlamıyorum ve çok değişti herşey =) ..

Internet üzerinden en güzel anlarımı Ultima Online ile beraber bu site sayesinde geçirdim,bu yüzden bu platform benim için çok özel bir yere sahip.Yazmak istediğim tonlarca şeyler var fakat uzatıp,göz yormak istemiyorum iyicene.

Eskilerden Rotweiler,Orc_lord,Keyn,Bivrip,Tcpip,Diemaster,Erutan,OwnerRavenloft,Skylar,Baggio,Bronx u hatırlıyorum..

Hepsine selam olsun,o günleri inanın okadar özlüyorum ki..

Eğer o yaşımın verdi saflık doğrultusunda kırdığım,saygısızlık ettiğim,üzdüğüm kişiler varsa,hepsinden af dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...