Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.Dünya Savaşı Çocukları


Villians

Öne çıkan mesajlar

İyi düşler kurmak isterdik.Amz biz kanlı düşler içinde yaşıyoruz.Bize kurmak zorunda bıraktıkları kanlı düşleri.Kafamızdakiler bir ütopyadan ileriye gidemiyor ne yazık ki!
Ve biz nesiller bu ortam içinde kendi kimliğimizi bulmaya çalşıyoruz.Sürekli kafamızın içinde dönüp duruyor.Bulamadığımız cevapları başkalarından bekliyoruz.Bu bekleyişten öteye gitmiyor çoğu zaman.
Büyüklerimizde "Yazıl bu gençliğe" demenin ötesine gidemiyorlar ne yazık ki!Çünkü onların doğruları zaten var,başka bir nesile aktarmları gereken çoğu dogmatik olan doğruları!
Etkilenmemiz her geçen gün daha da kolay bir hal alıyor.Bunun için telvizyona bakmanız yeterli.Bize nezman sırak gelicek diye beklediğimiz haberler,görüntüler...!Dünyayı himayesi altına alan sistemler
Biz bunların içinde doğal olarak "Dünya iyi bir yer" diyemiyoruz.Aksine bugün böyleyse yarın kötüsü olucak.Belkide yeni bir savaş bile patlak verebilir.Kafasına esen daha ne kadar masum insan öldürürüz diyerek patlatıyor nasıl olsa.
Hergün daha fazla kan,acı,gözyaşı.Aslında benim gerçek dünyada vampir yada ejderha varmıyımış diyerek düşünmeme
gerek yokmuş ki!Baş kan emiciler biz insanlarmışız aslında
Ne kadar bencilce öyle değil mi?Daha fazlasını istemek "Hey siz gençler hep şikayetçisiniz,herşeye sahipsiniz" diye başlıyan bu sözcükleri bir çok kez duydum.Ben anlatmaya çalıştıkça "Hayır doyumsuz nesil yine bizler olduk".Ama ne istediğimizin farkında bile değildiler.Bizi anlamadıklarına mı üzüleyim,yoksa derdimi anlatamadığıma mı?
Dünya bize zarar verir ama önemli olan bizim bu acılar içinden ayağa kalkmamız.Öyle değil m?Bunun nasıl olsa artık sonu gelmiycek.Bir şeytan gider,bir diğeri gelir.Nasıl olsa biz insanlar hep daha fazlasını isteriz
Gelicek nesillerin arkasıda kesilmiycek.Onlar bizden daha fazla karmaşa içinde olucaklar.Daha fazla yaralanıcaklar.Tek korkum bunun bir kısıdöngüden öteye gidememesi
Ve zaman ilerledikçe "KAOSUN" tek gerçeğimiz olucağı..!!!



Fallen Angel
Whisper to me..[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok ii villians oteki cok uzundu usendşm okumaya[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)


evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İkisini de okudum ve dosya tuttugum yere ıznınızle pastelıyorum oldukca guzel ıkısıde..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikincinin başında bıraktım.usttekı 10 hıkayeyı okumama ragmen burda durdum.Tanrıya karsı gelmek veya hesap sormak onun kurallarına uymamak veya ataistlik.Bunlar tamamen bana ters kavramlar.Dini dusuncelerın yada digerlerinin vurgulanmasını kınıyorum.Eger isteniyorsa bende Muslumanlıgı one surecek bircok yazı yazabılırım.ateizim gibi kendi beyinlerinde kurgulanmıs bir savasa baskalarınıda surukleyen boyle yazılara dur! diyorum...

Uzgunum dinimi seviyorum sonuna kdr da inanıyorum..gereklılıklerını yapmalıyız.en azından bu gibi ortamlarda karsı zıt dusunceleri yazmamalıyız.Ben sagcılıgı veya solculugu onesuren bir yazı yazssam ne kdr tersse buda o kdr terstir....[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok.
Sorsan Belkide %5i Html bilir.
Sorsan %90 i Action bilir.(editler.)
Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikayelerın en basındada vardı burdada var yani dinimin gereklılıklerıne karsı cıkan bir yazıdır.soyle demelıyımkı hesap sorulamaz.Ha cokda dindar bi adammıyım degilim biri ole yapar digeri boyle anlatabıldımmı?

neyse yazılar hoş konuyu uzatmak istemıyotrum.ozelden topici belirtmişsin diye bişey yazma ihtiyacı duydum yoksa takip ediyorum her gece[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok.
Sorsan Belkide %5i Html bilir.
Sorsan %90 i Action bilir.(editler.)
Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...