Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uydudan net


elvyn

Öne çıkan mesajlar

ocak ayı levelında gordum. uyduda adslden 2 kat daha hızlı ve daha ucuz bir internet hizmeti varmıs. detayları burada anlatmayacagım cook uzun bir yazı. ama durum kısaca soyle:

uydu ve lnb alıyoruz catımıza monte ediyoruz. daha sonra pcmize koyacagımız bir reciever sayesinde bu tv pcye geliyor. adını unuttugum bir siteden de kaydımızı yaptırarak cesitli paketlerden birini seciyoruz [14 usdlik paket belli bir miktar dl yaptıktan sonra hattınızın kapatacak seilde ayarlanmıs ondan almayın yazıyordu dergide]. ilk aldıgımızda belli bir miktar yuksek hızda dl etme hakkımız var. en dandik pkaetten bir sonraki yani 24 usdlik pakette ilk 300 mb ı 2mbit lik bir baglantıyla cekiyoruz. tabii hemen somuruluyor net. ama bu 300 mb bittikten sonra ki hemen bitecektir havuza dusuyorsunuz ve hızınız 256kbps ila 512 kbps arasında birsey oluyor (merak etmeyin dl hızı yine 45-50 falan kalıyor). basitce uydu internet boyle haberiniz olsun bir yerden bilgi edinin ogrenin boyle de bir hizmet var demek icin actım topigi sonucta herkes level okumuyor.

minik not: uydu kanallarını tvye neti de pcye aktarayım gibi bir luksumuz yok. ikisi de aynı yerde olacakmıs. eger ayıran parca bilen varsa birisi yardım etse iyi olur.
[signature][hline]...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 09 Ocak 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...