Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kantai Collection / KanColle


Kaede

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Event yarın başlıyor, bir değil iki italyan bb geliyor üstelik! Eski event gemileri de ikinci haritada toplanabilecekmiş sanırım. Easy için fleet locking yok ama üstü için toplam 3 fleet gerekecekmiş sanırım. Galiba easy gideceğim sakata gelmemek için çünkü haritaları bitirdikçe yeni cv filan ödül olarak geliyormuş.

kaydolmaya çalışan başkaları vardı önceden, sadece ikimiz mi oynuyoruz koca forumda anlamadım. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boss hangi zorlukta ölürse o zorlukta kitleniyormuş. wiki'deki spring 2015'e eklemeye başlamışlar. vittorio veneto değil de roma'yı koymuşlar onun yerine, isimler olarak öyle bir tercihte bulunabilirler diye aklıma gelmişti aslında. littorio dördüncü haritayı bitirme ödülü sanırım ama ben pek tutmadım ne stat ne de tasarımı.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20150428125024/kancolle/images/e/e2/441.png
katsuragi fena değil ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

katsuragi fanart'ları hemen sürüyle gelmeye başladı, italyan bb'leri için çöp yok. cidden helal dmm. kura çekiyorlar galiba "kime çizdirelim bu sefer" derken.

demin e-2'yi de bitirip aldım katsuragi'yi, easy gittim hep ama e-1'de medium gitseydim keşke, 41cm prototip top almak vardı. e-2 ödülleri çöp, sonrasında da fleet locking var zaten. 24 tane gemi lazım heh, hiç gelemem. kaynakları da bitirmeyeyim belki roma'yı düşürebilirim uzak ihtimal da olsa. 5000/5000/1500 gitti e-2 easy'de bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demin aldım vittoio'yu da pısırık destroyer gibi birşey çıktı, şu bb'leri food ship ayarında yapan insan kimse doxlasınlar ya.

roma'yı düşüremezsem şu event bismarck inşasını beklettiğime değmeyecek.

italyan 38cm'si de efsane kötü çıktı, -3 accuracy -1 evasion lmao. hetalia yapımı sanırım. gemi kai için bile blueprint istiyor. bir de yazana göre 130/160 tüketiyormuş ki yamato'dan sonra en yüksek tüketim. karakter kötü, gemi kötü, bunun mu reklamını yaptınız aylarca cidden bravo.

geminin teknik olarak gördüğüm tek iyi yanı ne silah konursa konsun very long range yazıyor, veneto sınıfına özel yapmışlar sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...