Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

majestic


sabonis

Öne çıkan mesajlar

jim carrey
"artık anlamlı filmler yapmalıyım" saplantısı üstüne çekilmiş
yer yer şekil bir film : ).

Çok genel geçer geçer bir film, hedef kitlesi pek geniş.

İzlerken eğlendiğim, düşündürmeye çalışmış olsa dahi buna pek de yenilik getirip getiremediği tartışma konusu bir film.[signature][hline]
deli haci demiş ki
Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"jim carrey ciddi bişi yapmaya çalışmış, acaba olmuş mu" önyargısıyla izlemeye başlayıp abimle beraber bayıldığımız film. kendisinin erol taş/jerry lewis sendromundan kurtarma çabalarına devam etmesini diliyorum zira bu filmi de kıvırmış. sinemalarımızda oynamadı mı nedir anlamadım.. tavsiye ediyorum herkese..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
Sam said:
"jim carrey ciddi bişi yapmaya çalışmış, acaba olmuş mu" önyargısıyla izlemeye başlayıp abimle beraber bayıldığımız film. kendisinin erol taş/jerry lewis sendromundan kurtarma çabalarına devam etmesini diliyorum zira bu filmi de kıvırmış. sinemalarımızda oynamadı mı nedir anlamadım.. tavsiye ediyorum herkese.


+1 eywallah hocam eline sağlık

http://www.trt.net.tr/TV/Detay.aspx?kimlikid=2419&tur=TV

bu gece TRT1'de 19.30'da.

konu:

"The Shawshank Redemption- Esaretin Bedeli” ile unutulmaz bir klasiğe imza atan ardından “The Green Mile- Yeşil Yol” ile adını iyice sağlamlaştıran Frank Darabont bu kez bir nostaljik dramla karşımızda. Mimikleriyle ünlü, Hollywood’un binbir surat komedyeni Jim Carrey’in 1950’lerde komünist sempatizanlığıyla suçlanan bir Hollywood senaristini canlandırdığı filmde, oyuncuyu alışılmışın dışında bir rolde görüyoruz. Ve bir çok eleştirmene göre Carrey buradaki rolüyle harikalar yaratmıştır.

1950'lerin başı… Soğuk Savaş döneminde anti-komünist hareketler zirve noktasına ulaşmıştır. Peter, Hollywood'un altın çağını yaşamaya başladığı bugünlerde büyük stüdyolardan biriyle anlaşmalı çalışan bir senaryo yazarıdır. İşleri iyi gitmektedir. Ancak, kolejdeyken katıldığı bir komünist toplantı başına dert açar. Kara listeye alındığını ve yakalanacağını öğrenir. Kariyeri, daha başlamadan sona ermiştir. Oldukça içkili bir durumda iken arabasıyla bir köprüden aşağı uçar. Hafızasını kaybeden Peter kendini hiç tanımadığı bir kasabada bulur. Asıl ilginç olan ise buradaki herkesin onu 9.5 yıl önce savaşta öldüğü düşünülen Luke Trimble sanmasıdır. Hafızasını kaybetmiş olması nedeni ile Peter da kendisinin kasabalıların sandığı kişi olduğuna inanır. Kasabanın yerlilerinden bir kadına aşık olan genç adam, uzun süredir kapalı olan The Majestic isimli bir tiyatroyu yeniden açma işine girişir. Bu sırada Peter’ın hafızası da yavaş yavaş geri gelmekte ve komite onun peşini bırakmamaktadır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...