Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

appleseed


cakeonroof

Öne çıkan mesajlar

Appleseed aslen Ghost in The Shell'in mangaka'sı Masamune Shirow'un bir mangası (Tıpkı Gundress gibi bu da GITS'e kadar fazla bilinmiyordu) Tıpkı bu da Patlabor ve GITS'de olduğu gibi birbirine janr olarak çok çok yakın yapımlar.

Kazuyoshi Katayama (Argento Soma ve Witch Hunter Robin'in yaratıcısı güzel insan) 'nın 1987'de yaptığı kısa metrajlı bir OVA versiyonu da mevcut. Yeni yapılan uzun metrajlı Appleseed filmi ise Shinji Aramaki tarafından yönetilmiş ki meraklıları onu Bubblegum Crisis 2033 , 2040 ve 2041'deki yönetmenliklerinden tanıyabilirler.Ayrıca Witch Hunter Robin , Full Metal Alchemist ve Wolf's Rain gibi serilerdeki dizaynları ona güvenebileceğimizi kanıtlıyor.

Konu olarak Anime stili bir Brave New World öyküsü sunuyor ve "tamamen mükemmel bir dünya mutluluk getirir mi?" sorusunu soruyor.Politik siber suçlar ile harmanlanmış bir GITS benzeri bir varoluş sorgulaması idi Manga'nın ana fikri.Movie versiyonunu ise tez zamanda izlemek isterdim şahsen Trailer'i en az Patlabor Movie III ve GITS SAC kadar usta işi efektlerle dolu.

[Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 07 Ocak 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...