Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty ile sıkı kalçalar (jpeg + gif)


moriarty

Öne çıkan mesajlar

millet birbirine motivasyon yapiyor hacim ya

"ay sekerim goguslerin cok kaslanmis, ben memislerini yerim. bak benim de kalcalarim cok sikilasti" falan diyip kadir inanir usulu birbirlerini motive ediyorlar.

araya cok girmemek lazim. bunlar alisik ama bize uygun olmaz. orf ve ananelerimize ters bunlar. delikanliyi bozar.

geldik, delikanliliga davet ettik, gidecegiz.

sonucta paticik'in cik bolumunu yapan arkadaslarimiza saygimiz sonsuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cinselliğiyle barışık olmayı becerememiş ne kadar çok adam var ya.
Başkası vücuduna emek verip güzel göstermeyi beceriyorsa, ama siz bunu takdir eden alkışlayan adamlara gay diyorsanız kafanız çok karışık demektir gerçekten.

Erkekler ağlamaz falan da diyorsunuzdur siz.

Senden beklemezdim sevgili dasaaa, değişmişsin üzüldüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi biz spora basladik 3. ayimdayim. İsten guc sikinti stres derken ne adam insan gibi uyuyabiliyoruz nede beslenebiliyoruz. Spor oncesi boost maksadiyla alinabilicek bi supp varmi? Gogus basiyorum mesela gogsumde agri yok ama kollarim tukeniyor tamam normali bu ama ufak bi boosta ihtiyacim var. Hic degilse bi boka yaramasada psikolojik olarak boostlasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddimisin testikalmi geciyosun? Denerim bak kalp krizi gecirtirse ggwp ama


Bide bi kac sorum var abi burda bir kac yetkili abiye benzeyenler var. 1.70 boy 69 kiloydum spora baslarken saniyorumki hic kilo kaybim olmadi aslina bakarsaniz kilo vermekte istemiyorum. Kol sirt veya ekstra bi yerimde kilo yok sadece gobek kisminde yaglanma var. 1 aylik alisma evresinden sonra 1 ay 5 gun 5 bolge seklinde calistim. Hafif bi arastirma sonucu 3 gunluk (ilk gun gogus sirt ikinci gun biseps triseps ucuncu gun omuz bacak seklinde hafifsuperset bi programa basladim cizgiler ortaya ciksn diye tavsiye ederim). Simdi esas konumuz bu programimdan sonra yine her gune bir bolge sekline donucem ve ekstra kalan gunume karni eklicem ancak kilo vermek istemiyorum bu gobek seklindeki iriligi kasa cevirmek niyetindeyim.

Tavsiyeye ihtiyacim var sunu soyle yap bunu boyle yap diye. Cok afedersiniz macfit denilen sacma salal yerde yapiyoruz sporu evimize yakin diye paramizla rezil oluyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...