Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bad Company - Gelidra


darkageman

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
guild kurmak kolayda progress zor o oyunda türk guildi için. yabancı guild veya başka bir oyuna mecburen yöneldim. 2 yıllık raidleri tekrar tekrar yapmak yabancı guildler ile türk guild olarak aramızda kos koca bir expension olması, public raidlerin bile türk popilasyonu yüzünden türk guildlerini geçmesi çok üzücü. oyun içinde kaçacak bir yön bile yok pvp yapıyım desen yapamıyorsun anca hopla zıpla veya sohbet et. bu oyunun en iyi zamanları paralı olduğu zamanlardı mmodan anlayan adamlar gelip oyunun hakkını veriyordu. sizde benim gibi mmorpg müptelasıysanız wildstarda coexist adlı guild var en iyi türk guildi gelmiş geçmiş 2000 üyesi var,8 senedir mmoları tek tek domine eden bir guild ve rifti orada bende coexist ile oynadım ve oyun vasat olduğu için bıraktık veya wowda baya yeni yeni guildler var o şekilde şansınızı deneyin ama eğer ilk mmonuz ise rifte bir göz atın kaybettiğinizde üzülmeyeceksiniz çünkü bu oyunda türkler oyun ftp olduğundan beri kaybetmeye mahkum. en iyisi benim gibi minecraft oynayın ama hiç sıkılmıyor insan. bu yazıyı mmolara yeni başlayıp uygun oyunu arayan arkadaşlar için yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir okuma zahmetine giren arkadaşlar için.

bahsettiğim linkler:
http://www.guildcoexist.com/
http://www.wow-tr.com/forums/16-Guildler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 senedir rift oynuyorum 1.2 den beri oyunu A dan Z ye biliyoruz zaten simdiden tier 2 raidlere başladik bile grubumuz gayet iyi söylediğim gibi her türden insan mevcut guildimizde genci yaşlısı abisi ablası. Biz eğlenmek ve zevk almak için oynuyoruz amacımız content'i en kısa süre içerisinde tamamlamak :)

Saygılar...
Darkageman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm Türk oyuncular muhteşem oyunculardır oyunda her ama her şeyi bilirler. Üst düzey yetenekleri sorgulanamaz fakat bu sözler sadece ve ifadeler kendi aramızda kağıt gibi buruşturulup atılır tekrar yazılır, sözde hiçbir gelişme olmaz umarım sizler bunun aksini gösterirsiniz. Kaçamak cevap her zaman "eğlenmek için oynuyoruz olur" çünkü. benim oyunu bıraktığım zamanda 03-2013 tarihinden bu güne bahsettiğin t2 raidleri bitirebilen yok buda yukarıda yazdığım yazının doğruluğunu arındıran bir faktör. 3.0 expension paketi yakında gelecek olması ile beraber buda Rift in Türk oyuncular için bir ironisi olsa gerek oyuncuların zamanlarının boşuna harcamış olması demek. Bu mesajım sadece yeni başlayan oyuncular için sizin oluşumuz hakkında insanların bir ön yargı kazanması için yazılmış yazı değil iki yazımda da oyundaki genel ve oyuncu faktörleri hakkında bilgilendirici yazılar yazdım savunma babında bir cevap vermene kesinlik ile gerek yok. Grubunuza bilakis iyi şanslar dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yorumunu ben şahsen çok beğendim hakli noktalara baya değiniyorsun ben oynamaya başladığım zaman Zerg hostile vardi bozuldu nedeni çok basit her yeni cikan MMO'da türk toplulukları hemen oraya zıplıyor şahsen ben buna anlam veremiyorum. Ondan sonra sayılı guildler'de oluştu türkler nasil anlatsam National guildlerde adam 8 dediğin zaman oturur raid inv bekler biz adamin gelmesini bekliyoruz 9.30 10' a kadar sonra 3-4 saat raid progress yapiyorsun ama National guildler genel anlamda bu işi kat ve kat iyi yapiyorlar türk guildlerine nazaran. Uzun lafın kısası ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Rift malesef solo olarak bir yere kadar oynayabiliyorsunuz ve daha fazlası için mutlaka bir guild gerekiyor. Guilde giriyorsunuz , tanışıyorsunuz vs. Sonra raidlerde dps niz yeterli olmadığı için ya giremiyorsunuz ya da o gün kadrodan eksik biri varsa support olarak fln anca girebiliyorsunuz. İyi item çıkırsa siz yeni olduğunuz için alamıyorsunuz. Her zaman kemik kadro alır iyileri , sonradan katılanları susturmak içinde eski dungeonlardan yapılır , oradan düşen eşyalar verilir. DKP sistemi yapan yok. Ne kadar çok raide katılırsan katıl aslan payını kemik kadro alır.
Onun için 0 dan başlamayı düşünüyorsanız başlamayın , ya da beraber birileriyle başlayın , guild kurup siz başkalarını sömürün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...