Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5


AthleT

Öne çıkan mesajlar

@senko Pudingin belasını ... Çalışmayı bıraktığım anda vücudum salıyor kasları, nefret ediyorum. 3 aydır falan yürümek hariç hiç bir şey yapamıyorum. 191'e 78 kiloyum ama sanki hiç spor yapmamış gibi vücudum. Karın falan yağlı direk. Ölüm orucu tutup 60 falan olsam o yağlar yine gitmeyecekmiş gibi geliyor bazen. Saldım artık, ne hali varsa görsün vücudum. Zaten boyun fıtığım da durduk yere baş ağrısı yapmaya başladı. Bir gün migren, bir gün fıtık kaynaklı ağrı falan, hapsız, iğnesiz günüm geçmiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
On 25.01.2019 at 15:18, Mal dedi ki:

ince ve hafif kemikli tipteyim. 70 küsür kilo zayıf durmuyor. gören tyler durdenın fight clubtaki hali gibi olma potansiyeli var der yani.

Nasıl bir vucut var anlamadım 74 kiloyum şu an ve bel bölgesine bakarsan obez bu dersin. Üst tarafta baya şişti hiç sevmediğim besili inek moduna girdim. Kodumun havası yaza dönmediki bi türlü definasyon başlasın. Hafif kas kazanarak definasyon başardımmı sahilde uzaktan bakınca tyler durden zanneder herkes kesin. 

Mal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 dakika önce, aquila dedi ki:

1.50 misin birader.

yok 1.75 in üstünde. 74 kilo ile ciddi derecede obez görüntü var. ama istediğim zaman çok kolay veriyorum. 5 günümü felan alır normal görünüme dönmem. ama çökerek vermek istemiyorum. yaz gelsin yine hayvan gibi yiyerek vercem kilo. çünkü oluyor bu yazın bana. klasik kapha+vatta yım işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düşününce yarım kilo kas pek az değil gibi geldi. Baya farkeder görüntü olarak. 

Kilolu olmak zorunda değilsin birde yani orjinalin neyse öyle olmak daha doğru. Şimdi ben obezim dedim gören ne alaka çok normalsin der ama dememeli, bilip bilmeden konuşmamalı, orjinalim zayıf kışın yağlanıyorum. 67 felan normalim. Bilip bilmeden gerizekalı gibi yok kilolu değilsin geri dönüşü alınca 5 kere 100 kiloya çıkıp geri indim önceden. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabaaa! (hesaplar karışmış, tekrar merhaba o yüzden)

Yılbaşından beri before & after atamadım buraya. En son attığımda 78 kiloydum sanırım. Yılbaşından bu yana 8 kilo verebildim, artık epey yavaş gidiyor. 3 haftadır 70'in altına düşemedim. 70-71-72 civarında gidip geliyorum ama mesela artık 38 bedene rahat giriyorum, 36 beden kot aldım, dar oluyor ama ona da giriyorum.

 

1

2

3

 

Dışarıdan çok belli olmasa da göbeğim dayanılmayacak durumda sarktı ama. İç bacak da öyle. İlk muayenemi geçen hafta oldum. Doktorun söylediğine göre yağ pek kalmamış o bölgede zaten, sadece deri şu an orası. 

2 sene sonra ameliyat olmayı planlıyorum. Hedef kilo şimdilik 60-65. Ameliyattan sonra muhtemelen 4-5 kg daha kaybederim. 

Neredeyse bitti ama, çok az kaldı. Durumlar böyle. 

@giovanni, teşekkür ederim! :3 

Bol motivasyonlar!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

88de takildim kaldim ben aylardir, sporu falan da biraktim. bir suredir hayvan gibi yiyorum ama hic kilo almamisim, ise sabah 9da gidip gece 12 de falan dondum son iki haftasonu, gunde 18 k adim ftw

amacim 10 kilo daha verip toplamda 40 yaptirmak ccc

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 27.05.2019 at 22:38, µh dedi ki:

88de takildim kaldim ben aylardir, sporu falan da biraktim. bir suredir hayvan gibi yiyorum ama hic kilo almamisim, ise sabah 9da gidip gece 12 de falan dondum son iki haftasonu, gunde 18 k adim ftw

amacim 10 kilo daha verip toplamda 40 yaptirmak ccc

oha 18k adım nası yapıyon

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 saat önce, deadwoll dedi ki:

Yalnız benim 48 kg vitaminsiz kız arkadaşım 34 beden giyiyordu, 70kg'de 36 giyiyorsan bayağı bayağı kaslısın demek ki.

Her kalıpta 36ya giremiyorum ya. Mavi'nin Adriana Ankle diye bir modeli var, skinny bir şey. 26 aldım en son kotumu, 26 da 36/38 bedene tekabül ediyor. Kumaş pantolonda da 38 giyiyorum, beli biraz bol geliyor. 26 olan kotu aldığım ilk hafta düğmesini kapatamadım. Sonraki hafta düğme kapandı ama korse gibi oldu. Şimdi dar bir kot gibi giyiliyor. 

Hala 36 bedenim diyemem ama, henüz her 36ya giremiyorum. Bazı markaların kalıpları çok dar oluyor, mümkün değil 36ya girmem. Kas konusunda da sanırım dediğin gibi kas yoğunluğum fazla. 1 sene 7 aydır haftanın 3 günü ağırlık çalışıyorum, o nedenle normal olabilir. :3 

 

48 kg neymiş bu arada ya

feverfeverray tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bugün ölçümüm vardı. Sonunda kaliperle de ölçüm yapabildik, deri altı yağlıyken yapamamıştık çok sıkıydı.

26 Aralık 2018'den beri, 5 ayda, 10 kilo vermişim. 68,5 kilo çıktım bugün.

Biceps deri altı yağ 5 mm'ye düşmüş. 123 kiloyken 31 mm imiş.

Triceps 37'den 12 mm'ye düşmüş.

Subscapular ve iliac crest alamamıştık 123 kiloda, şu anda da onlar 11 ve 12 mm olarak çıkıyor. %5 hata oranıyla %13 ve 18 arasında bir yağ oranım var. Sanırım 70 kiloda 36 beden pantolona girmemi açıklıyor bu. 

Bu 5 ayda 7 cm omuzdan, 2 cm sağ ve 3 cm de sol koldan, 6 cm belden, 7 cm kalçadan, 1.5 ve 2 cm olmak üzere de bacaklardan incelmişim.

Aşırı tatmin etti bu ölçüm beni. Kas kütlem epey yüksekmiş, bacaklarımın, özellikle de quadlarımın bu kadar büyük olmasının sebebi de bu sanırım.

Şimdi hedef 65, sonra koruma ve ameliyat. Paylaşayım dedim. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Obez görüntünün sebebini buldum. Uzun Süre yoğun proteinli beslenince bağırsak kolonları tam boşalamıyormuş. Oda şişkinlik yapıyormuş. Müdahale edilmezsede wellcome obezite. Dün akşam yatmadan ve bu sabah kalkınca 1 büyük bardak %100 elma suyuna 1 limonu sıkıp içtim. Bütün gün hareket vardı bağırsakta. Üst bağırsaktan alt bağırsağa indi heralde şişkinlik gitti. 3 gün devam etcem. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir salona yazılarak başla abi. evde olmuyor o iş. bi yerden sonra bırakıyorsun, bırakmasan vücut ağırlığı hareketleriyle nereye kadar. en temizi git yazıl, düzenli git. salonda ilgilenen olsun soru sorabil vs.

ilk kez mi başlıyorsun? amaç ne? öyle sağlıklı fit olayım kas falan değil mi, arnold gibi olmayayım fight clubdaki brad pitt gibi olsam yeter mi? vg de en büyük olay beslenmede bitiyor. herkes en büyük sıkıntı haftada 3-4 gün salona gitmek sanıyor malesef.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...