Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5


AthleT

Öne çıkan mesajlar

Ürün içeriği ;
"1 kutu (330 ml) SEK Protein Laktozsuz Süt, 30,5 g Protein içerir. Kakaolu Protein Süt 223 kcal, Hindistan Cevizi Aromalı Protein Süt 210 kcal’dir. 1 kutu (330 ml) SEK Protein Laktozsuz Süt yetişkin bir bireyin günlük protein ihtiyacının yaklaşık %43’ünü karşılar. Orta düzeyde spor yapan yetişkin bir erkek bireyin ise protein ihtiyacının %35’ini karşılamaya yeter. Laktoz içermemesi sindirim açısından kolaylık sağlar. Şeker içermez. Bu sebeple kan şekerinde ani dalgalanmalara sebep olmaz ve uzun süre tokluk hissi sağlamaya yardımcı olur. ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ (100 ml) Enerji (kcal/kJ) 67,5 / 282,2 Protein (g) 9,3 Yağ (g) 0,5 Karbonhidrat (g) 6,5" said:


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o proteinli sütlerin kalorisi karbonhidratı falan yüksek. arada böyle yemek yemeğe vakit olmadığında, yolcluktayken falan ara öğün niyetine arda içilebilir.

protein kaynağı amacıyla kullanmak için pahalı ve whey mi kazein mi ne olduğu belli olmadığından toz whey yerine geçmez. wheylerde bcaa da varki asıl önemli olan o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben geldim yine progress fotolarıyla.

65 kiloya son 15 kilom kaldı, inanılır gibi değil. 43 kiloyu geride bıraktım.





3 kilo bile verince yarım beden küçülüyorum, o daha da korkunç. "oo son gördüğümden beri çok kilo vermişsin" diyen birçok insana cevabım hep "3 kilo verdim halbuki" oluyor. alışmak zor.

ortalama kilodaki insanların "çok şiştim" dediği şey bende yoktu mesela. çünkü daha fazla şişemicek kadar aygırmışım. yemem gerekenden ufacık bir parça çok yesem şişiyorum şimdi.

tüm zayıflardan özür dilerim, hep dalga geçtim sizle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

viva,

şu an koruma evresinde değilim. non-stop bi diyet ve spor var.
ama cheat günlerin haftaya yayıldığı oluyor (ev yemeği, fındık ezmesi ve ekmek ile cheat, kızartma vs değil.)

o cheat günler uzadığında da kilo almıyorum ama onu söyleyebilirim.
yediğim şeye göre su tutuyor veya tutmuyor. kas kütlesi kazandığım için daha çok yakıyorum şu an yediğim hapsolmuyor vücuduma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...