Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5


AthleT

Öne çıkan mesajlar

Squat'ı yarın beginner level'a getireceğim lel.

35 kg başladım 2 hafta önce falan. 4 kez girdim, her girdiğimde 5 5 arttırdım; yarın 60 olacak. Bir de ağırlık arttırdıkça daha kolay yapıyorum hareketi. Ya kas hafızası dalgasına bu kadar hızlı artıyor ya da parayı bastığım proteinler, creatinler, cevizler, bademler işe yarıyor sşdlfkjdsgh. 2017'ye 100kg squat'la girsem tadından yenmez.

Bir de evde hobi olarak dumbell curl çalışıyorum onu da 15kg'de 3x8 falan yapıyorum. Şöyle 20 falan olunca salonda ımpf ımpf diye 3kg kaldıran elemanların yanına geçip sheqiL yaparım artık. Salonda regular olmaya başlayınca "abi sen niye bu kadar az çalışıyosun, daha fazla sete girsene, şu hareketi de yapsana" diye türediler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sağ omuzumda sürekli bir ağrı vardı şimdi sağ kolumda 1 haftadan fazla zamandır bir ağrı var. böyle kas ağrısı gibi de değil ama bilemedim. Hafif ağrı gün içinde hissetmiyorum ancak akşam eve gelince ağrısını çekiyorum.
omuzum kolum için bant/bandaj ıvır zıvır kullanayımmı spor yaparken?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sol omzumda kireclenme var; senelerce spor yaptiktan sonra dedigin gibi bir agri hossederek yasadim. Boyle omzum azicik agriyordu ve agri asagilara dogru uyusukluk gibi yayiliyordu. Doktora falan gittim; mr cektirdim. "Olur oyle" dedi adam. Seneler icerisinde bir cok seyi denedim, kafasina gore artip azalmaya devam etti agri. En cok da bench press'ten sonra oluyordu bahsettigim sey.

Bu sefer nedense agrimiyor ama. Ya trx'in faydasini goruyorum ya dabaska bir sey var. Kurcalamadim hic neden agrimiyor diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...