Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5


AthleT

Öne çıkan mesajlar

Slint said:

Paleo beslenen var mı? Ağırlık çalışmadığım zamanda gayet güzel kilo verip, yağ oranımı düşürmüştüm bunla. Şimdi tekrardan başladım ve ayrıca ağırlık çalışmaya da başladım ama ne önceki gibi yağ yakabiliyorum ne de idmanlarda doğru düzgün enerjim oluyor. Var mı bir önerisi olan?


İlla paleo beslenmene gerek yok paketlenmemiş gıdaları yemezsen yeter. Yağ yakma döneminde karb ı kısıyorsun biliyorsun. Ama madem ağırlık çalışmaya başladın muz ve patates tüket ve yağ tüketimini arttır. Birde ağırlık arttırımı konusunda biraz yavaş davranırsan ilk başlarda iyi olur vücut alışıyor çünkü antrenmana da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İki ay oldu başlayalı. Yavaş yavaş doğru formu bulmaya, hafif newb gain edinmeye başladım. 5 kiloya yakın bir artış olmuş bu süreçte ki bacaklarım, belim, göbeğim inceldiğine göre büyük oranda lean muscle almışım.

Son ay push/pull rutiniyle geçti ama ilk aya nazaran pek memnun kalmadım. Doms yaşatmadı hiç desem yeridir. Malum bir de araya bayram girdi, tam bayramda hasta oldum derken yeniden başlamak için yeni bir programa ihtiyacım var.

Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
http://www.bodybuilding.com/fun/randy29.htm
Şunu buldum, fena gözükmüyor ama yetersiz gibi. Arasına ufak tefek modifikasyonlar yapsam mesela?

-Incline Bicep Curl / Hammer Curl
-Face Pulls
-Shoulder Press yerine Military Press (machine'li ve freeweight'li)
-Lateral Raise
-Chest için butterfly?
-Cable Row yerine Bent Over Row?

Ne dersiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda deadlift'te 110 kg x 5 yaptım bugün, 72 kg'yim. Strap kullanıyorum, ilerlemeyi sağladı, 100'de tıkanmıştım açıkçası. 2-3 haftada 5 kg ekleyerek devam edeceğim bakalım.

2-3 saat sonra sol elime bir baktım, ufak kırmızı kırmızı noktalar, alerji falan mı olduk, derken sağda yok, kolda yok. Bir arattım ki deadlift'te oluyormuş, strap kullanınca özellikle :P. Petechiae'ymiş adı, hergün yeni birşey öğreniyor insan. Neyse sıkıntı değil demişler, bir sonraki güne geçecekmiş bakalım :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...