Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

LG-AMSTERDAM-CAST-OFFPLAT-1.jpg

Amsterdam izledim, sırf Bale için. Yine çok iyiydi.

Film, oyuncular bazında iyiydi ama hikaye fazla iyi değil orta üstü. Komedi çok ufak serpiştirilmiş, ara ara müzikale kaymaya çalışıyor zorla. Harıl harıl sanat işlemeye uğraşıyorlar ama bir yandan da gerçek olaylara dayanan önemli bir konuyu (spo orası) ele almaya çalışıyorlar falan. Yönetmen Van kahvaltısına oturmuş gibi ya.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Final Destination (tüm seri)

25096.jpg

Bunlardan 2 tanesini falan izlemiştim, geçen h.sonu başlayarak 5 filmi şöyle baştan sona bi izledim tekrardan. 1,5 saatlik hızlı hızlı yüksek tempolu filmler. Aşırı bilindik olduklarından detaya girmiyorum. Bazen "subtelty"i çok bozmuş olmanın ve "ölümün kuralları"nı biraz fazla flu bırakmanın dışında çıtır çerezlik güzel izlenmelik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcR8uXqrnNB1la90uMzUKxx

Seviyorum böyle değişik kafaları. İdris abi bu sefer cin olarak karşımızda. 

Filmin yarısında Osmanlı Hürrem, Kösem muhabbetleri var bu arada. İlk defa ne dendiği anlaşılan Türkçe muhabbetler var çünkü Türkler oynamış ? İdris abi de fena konuşmuyor. 

Genel olarak cin kendi hikayesini anlatırken ne dilersen dile muhabbetinin mutluluk vermediğini anlayın ey dostlar diyolla

 

7/10

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

the-good-place-tv-70-cm-x-100-cm-afis-po

İlk çıktığında ilk sezonunu seyretmiştim, şimdi netflixten 4 sezonu da seyrettim. Baştan sona 10/10, çok güzel diziydi. Karakterler, oyuncular, hikayenin ilerleme hızı, sonu, çok beğendim gerçekten.

lFf6LLrQjYldcZItzOkGmMMigP7.jpg

Buda sardı 2-3 günde bitirdim sezonu. İyiymiş. 2. sezonda bozmadan devam ederler umarım. Lost'tan sonra hala böyle gizemler, twistler üzerine kurulu dizilere güvenemiyorum sdf Ben Stiller'ın bi hapishaneden kaçma temalı dizisi vardı, onu da seyredecem şimdi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spartak%C3%BCs_Kan_ve_Kum_afi%C5%9Fi.jpg

Jupiter's Cock!

12 sene olmuş dizi çıkalı. Geçen Rome seyretmiştim. Şimdi de Spartacus'e sardım. Birinci sezonu bitirdim yeni. Ne kadar iyi dizi ya. İlk bölüm dizinin en kötü bölümü hala, ama her bölüm daha da güzelleşti. En sonda Crixus'un bu hareket ve devamı, tarihin en cathartic sezon finali olabilir sdf.

spartacus-crixus.gif

Spartacus, Crixus, Batiatus, Lucretia, Varro, Illythia, Doctore, Gannicus, Ashur. Kadro da ki herkes çok iyi. Konuşma şekilleri, küfürler, gereksiz seks, şiddet ve slow mo. Özlemişim diziyi sdf

tumblr_mmgivw899U1qkzwfeo3_250.gifv

RIP Andy Whitfield. 

 

progamer tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o dizinin en büyük olaylarından biri de yani senin başrol oyuncun öldü, müthiş de bi herif, abi yok ya aynı tadı alamayız dedik, yalan oldu mis gibi dizi dedik, bırak aynı tadı daha da iyiye götürmeyi başardılar. Büyük olay şu cidden. Respect o7

 

Düşünsene ya şimdi mesela Walter White'ı Bryan Cranston değil de başkası oynayacak ve aynı hissi verecek. Rezalet.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezondan sonra aynı hikaye ile devam eden seriyi çok beğenmediğimi hatırlıyorum ama başrol öldükten sonra öncesini anlattıkları 1 sezon vardı galiba o da çok iyiydi. yani kısacası arena'da geçen sezonları daha çok beğenmiştim.

Seru tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...