Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

47 dakika önce, bLackcha0s dedi ki:

Çok güzel, çok beğendim. 60'lı yıllardaki gurbetçilerin Almanya'daki günümüze kadar gelen müzik serüvenini anlatıyor. Çok ilginç insanlar var. Türk müziği çok büyük etki bırakmış Almanya'da. Cem Karaca'lı sahneler harikaydı, Almanya'da bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum.

Günter wallraff en alttakiler kitabı da bunun Türk işçileri anlatan serüveni merak eden varsa diye söyleyeyim dedim konu ile alakasız  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SPEAK-NO-EVIL_Poster_BIFFF2022-280x400.j

Güzel bir gerilim filmi olmuş, ama son virajda soğudum biraz.

Spoiler

Mesajını direkt karakterin ağzından bodoslama söyletmesi ve alegori olduğunu açık etmesi filmin etkisini azalttı bende, ucuza kaçmış yönetmen sonda. Zaten tüm korku filmleri alegoridir. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MV5BNTlhMWQyYTAtZjFjMS00M2UzLThiNzMtNTVh

851945593067929611.gif?size=128&quality=

Yeni bir lisa joy jonathan nolan kusmuğu... ya hangi diziyi güzel başlatıp güzel bitirdiniz de yeni grandör konularda aşık atıyorsunuz ya. zaten ilk bölümden çok tırt, 20 yaşında bogdanoff çeneli kız da yavıdi olması dışında bir artısı olmayan vasat bir aktör. ya gerçekten bir bölümde bile çok karton bir dizi, hani ilkokulda defter götürmüşsün de resimlerden keserek kolaj yapmışsın elişi dersinde gibi fikirleri yabıştırmışlar, sevdim güzel diyeniniz varsa çıksın ortaya da neden sevdiğini söylesin sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@goldbären

Filmleri turune gore puanliyorum yoksa haksizlik oluyor sanki. ornegin bir korku filmi icin 8 ciddi iyi bir puan ama kendi turu icinde, yoksa bir korku filminin 10 almasi falan imkansiza yakin, ornegin barbarian bir korku gerilim icin bence baya baya iyi. diger filmde bence kendi turunde cok iyi guzel twist falan. 

joker filmi 10 ornegin benim icin, degisik turlerdeki filmleri bu filme 10 verdiysem bunlar 1-3 arasi gider gelir demek zorunda kalirim dedigim gibi yapmazsam.

ornegin imdb de her korku filmi 5-6 araliginda, cok nadir uste cikan, puanlamasina bakmadan izlerim bu turu cunku millet bu ne sacma film be diyip 1 basiyor, ulan korku filmi tabii ki sacma olacak ne olacak baska. jaws mantikli mi? tekneyi yiyor eleman, ama klasik.

ha birde kayda degerleri buraya yaziyorum kendimce.

Scalanova tarafından düzenlendi
  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...