Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Yarisini izledim ben de, kalani belki sonra bakarim. yüksek puanina kandim malesef. 
 

Nasil aile ile izlemelik film yahu? Kapatmadan once iki tane adam g.tune biseyler sokup oyle dovusuyordu, sisman cinli kiz iki tane dev dildo ile adam dovuyordu falan…

Guzel olabilecekken ciglikten ve basitlikten olamamis bi film. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 18.05.2022 at 23:27, progamer dedi ki:

everything-everywhere-all-at-once-600x88

Hakiki Multiverse of Madness sdf. Çok güzel filmdi. İlk çıktığından beri reviewleri de hep iyiydi, merak ediyordum çok. Nete düşmüş sonunda. Hak ediyormuş bütün söylenenleri. Çok beğendim.

eğlenceliydi, rick & morty'nin kalburüstü bir bölümü gibiydi. sonuna doğru biraz yoruldum, onun harici iyiydi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MV5BMmM3N2IwMDAtMGM4Ny00ODNjLWJkMWEtNTQw

Başta zor girdim içine ama sonra aldı götürdü. 6 bölüm zaten. atıl bir mi5 (6 değildi diye hatırlıyorum) ekibini anlatıyor. başlarında reis var, efsane götürüyor diziyi gary oldman. devamı gelecek. Tavsiye ederim.

p21533561_b_v9_aa.jpg

oynunu hiç oynamadığım için uyarlama olayına giremyiorum. ama bu tip diziler normalde kötü olur. Halo, baya iyi. sci-fi dizi olarak ben çok beğendim. konu, bağlama, hikaye gayet güzel. 

 

7999984.6.jpg

jet fadıl dizisi olsa izlemezsini ama amanda oynayınca uu wow. sait ne hallere düşmüş. koca göbekle geziyor ? dizi baya yakın tarihli sonla bitiyor. ben kadından dolayı mı ne biliyorum diziye tam giremedim. hikaye olarak fena değil. beğeneni çok ama aynı dönem çıkan wecrashed ve super pumped'dan sanki bir tık geride.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FQAOkfSXoAgUtYs.jpg

öncekinden çok daha iyi izlenebilir olmuş. özellikle kapışma sahneleri baya iyi. önceki harry potterlar şimdi çekilse uçarmış demek ki ?

bu serilerin ortak kaderi de bu... 

 

Stranger_Things_season_4.jpg

başlarda bayar gibi oldu ama toparladı. Dustin tamamen ön plana çıkıyor artık. eblek bakanların süreleri de azalmış mis gibi olmuş. son iki bölümü bekliyoruz artık. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4503881.jpg

Baltimore Polis Departmanında geçen gerçek olaylar üzerine 6 bölümlük bir mini seri.

Olay polislerin insanlara davranışı ve ana karakterimiz Shane'nin (evet o hala benim için shane) içgüdülerinin efsane oluşu ve devamlı silah/uyuşturucuları bulması üzerine gelişiyor. Adam genel olarak sert ve kötü davranıyor ama kendi etik kuralları var diyelim. en çok şikayet de edilen kişi kendisi vatandaşlar tarafından. olaylar bu bağlamda gelişiyor. işin garibi zaten dizinin ve olayların sonu. enteresan bir döngüye sokuyor seni. çıkmadan listeme eklemiştim ve baya beğendim. 

 

MV5BMzVlMmY2NTctODgwOC00NDMzLWEzMWYtM2Ri

ortamlarda okuduklarımdan dolayı korktum, hatta başı da gerdi bu nereye gidecek diye ama fena değildi. vikings'in biraz daha sahne sanatları versiyonu gibi. güzeldi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5078099.jpg

Hikaye baya klişe ama normalde bu tip filmlerde basketbol sahnelerini az buçuk basketbol oynayanları oynattıkları için o sahneler de vasat olurdu. Hızlı kamera hareketleri ile geçirirlerdi. Bunda gerçek basketbol oyuncuları oynatınca bir çok detayı da rahat vermişler. Bu yüzden güzel film olmuş. Sadece Hernandez'i bu kadar övmeselermiş iyiymiş ? 

 

MV5BMWEwNjhkYzYtNjgzYy00YTY2LThjYWYtYzVi

Tom ve Mark iyi ikili olmuş. Sadece bu uyumdan bir çok geyik proje çıkar. Oyununu hiç oynamadım ama film eğlencelik. Ötesi pek yok.

 

MV5BNTgyN2ZiMDAtNDVkMS00MjA5LWFhZGUtZGY2

Muhteşem. Danny Boyle yaptı diye de demiyorum ama gerçekten o dönemin havasını da çok güzel vermiş. Hikayeyi de güzel anlatıyor. Bilmediğim bir çok detay varmış. Gruba da ekstra saygı duydum. Tadı damağımda kaldı ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MV5BYWVhN2Q2MDEtMzIzYS00M2EwLTlmZDItMzk5

Micheal Mann'in ilk bölümünü yönettiği ve dizinin prodüktörlüğünü yaptığı dizi. Tokyo Vice, gazeteci Jake Adelstein'ın Japonya'daki yaşadıklarını yazdığı kitaptan diziye uyarlanmış hali. Japon kültürü, yakuzalar dizi akıyor... 

Ben tek sezon sanıyordum ama öyle bir bitti ki devam edecek belli. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spacer.png

 

siir'i beyazperdeye aktarmis gibi. suruklemedi ama sikilmadim farkli bir tarz. bu adamin halen en iyi filmi witch nezdimde.

6.5/10

 

spacer.png

 

daha guzel ayrintilar olabilirdi, eglenmelik hos

 

6/10

 

spacer.png

 

ilk film cok matahmis gibi acayip bir saygi durusu vardi, ben baglantili diye ilkini tekrar izleyip buna gitim, bir cok sahne birebir aynisi gibi, basi falan direkt aynisi. guzel toparlamislar, ucak sahneleri buff'i degilim ama cok cok iyiydi. bir mad max etkisi yapamasa da adrenalin icin gidilir.

8/10 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...