Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

surayi 1-2 ay bos biraktik, baslamissiniz yine kotu kotu filmler seyretmeye arks. 

 

images?q=tbn:ANd9GcTorI6v949vIPdT2nibT3x

tek basina su kadin oscarlik. verin hemen suna bi odul fln, harika ? 

6030041ebed5c50011a2b9ba?width=700

zaman zaman sadete gel hadi artik desede olayi bilenler icin 6/10.

ben cok takip etmemistim bu olayi, o yuzden 7.5/10 verdim helalinden. tam kiz arkadasla birbirine sarilmalik docuseries, flortlesenler kacirmasin.

reyou tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rise of ottomans gibi bişeydi. eğlenerek izledim ben de.

dün de mubi'de ah gözel istanbulu izledim. 17. yüzyıldaki ermeni bir seyyahın gözünden istanbulu anlatışı ve belli yerleri anlatırken günümüzdeki istanbul görüntüleriyle o anları resmedişi üzerine olmuş. nostalji olsun istanbulu da severim derseniz izlersiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal seri haric her filmi zamaninda izlemistim ama hic binge yapmamistim, kronolojik star wars seferine ciktim. Alternatif spinofflar dusunurken keske qui gon'a da el atsalar diye dusundum. Otoriteyle sorunlu hafif darkside meyilli, kesin severdim. Hem sidekick obi wan hikayesi de eklenmis olurdu. Cizgi romani ya da kitabi varsa oneriniz, qui gon hocamizi ozledik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zamandır ilk defa bir filmi izlerken sinirden kendimi s*K me aşamasına geldim, hele filmin ortasında yaşanan olaylardan sonra, çok rahatsız edici bir film ama sonu içime su serpti ? o yüzden filmin sahne, kadraj, renk vs. gibi güzel unsurlarını konuşacak kadar rahatladım.

o yüzden güzel film ? rahatsız edici, oldukça rahatsız edici ama kendini izleten bir iş

ama baş rol ile anlatmaya çalıştıkları kadınının "güçlü kadın" olarak poz kesmesi ve film boyunca bunun ekmeğini yemesi. emek, etik vb. kavramlara açıkça savaş açarak, onların üstüne basıp yükselmesi ve bunun özenilecek bir şey olarak sunulması kara film standartları için bile oldukça aşağıda olan bir kurgu.

Feamer tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, Silphatos dedi ki:

https://www.ign.com/articles/pepe-le-pew-will-not-make-an-appearance-in-space-jam-2

kokarca pepeyi cancellamışlar lan uhaeuhaehuaeuheauheauhehueuhahuehueahueahueahuaeuhae, kovaladığı kedi twitterda mı yazdı noldu
 

#meowtoo

lola'yı da göğüs aldırma operasyonuna göndermişler, bayağı tantana koptu onun için.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Star wars on birlemesi bitirdim, son filmi katip binge yapmamistim hic. Ah son film. Daha besinci dakikadaki "Somehow palpatine returned" repliginden belliydi nasil bi film oldugu. Ama seri iste, hepsini izlemezsem olmuyor.

 

Somehow diye senaryo mu yazilir olum. 6-7 arasina spinoff cekilirse  phantom menace uclemesinin yanina belki konabilir son seri. Cok da gommuyorum genelin aksine de, kendi icinde butunluk icin o ara film ya da dizi sart. Biri cikip toparlasin.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...