Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Scanners.

Cronenberg'in tarzını yansıtmaya başladığı 1981 yapımı film. Erken dönem Matrix işleri de var. Telefondan süper bilgisayara bağlanma gibi. 7.5/10 diyorum ben.

s1rxjfpoq9jxxgkiihv4.jpg

 

Ekleme: Michael Ironside abimizden bahsetmeden olmaz. Adam bilimkurgu filmler için yaratılmış. Rol aldığı kötü bilimkurgu yapımı yok.

Max Damage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
3 saat önce, deadwoll dedi ki:

Ne hosu abi, gaming tarihi belgeseli yapmislar hesapta ama her bolumun yarisi escinsellik uzerinden yuruyor. Eyvallah oyle olsun da gaming tarihi diye sunmasinlar onumuze.

cosplay'li lord biritiş gösterdi sırf onun için bile seyredilir ama onu gösterdikleri kadar da sırf eşcinsel diye tam bir nobody herifi bulmuşlar evsizler kampından toplama tier, onun "evimi taşırken oyunumu kaybettim yardım edin bulmama ühühü" ağlamasını gösterdi. hayatımda bu kadar saçmalık görmemiştim bir belgeselde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk gösterdiği mantıklıydı aslında. Düzenlenen ilk gaming turnuvası şampiyonu. Trans olması bonus oldu Netflix için ama her türlü konurdu o. Sonra tepetaklak gitti ama. İkincisi boş gay oyunu yaptım kaybettim diyo. Oyun camiasında esamesi okunmayan lokal spesifik iş. Bilen eden yok, oyunu da kaybetmiş zaten. onu da yapılmış ilk lgbt oyun diye yedirdin diyelim, bi sonraki gayde hiçbir şey yoktu. EA'de çalışan random dev. Adama başarı bulamamışlar, Madden Football'da default ten rengini beyazdan siyaha çevirdi demişler atılım olarak belgesele koymayı legitleştirebilmek için.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en komiği de adam kendi bir çözüm filan geliştirmemiş, sadece siyahların konması için ısrar etmiş. dahası şu da imdb'den:

Alıntı

Netflix misrepresenting history to fit diversity agenda

Phaserblast21 August 2020

I am enjoying this documentary. But Netflix and the writers are misrepresenting history in order to shoehorn racial diversity into the documentary. The section I take issue with is with Jerry Lawson, a black man who is stated to be the "inventor" of the game cartridge. The documentary states that before Lawson became involved, it had "never been done before." This is just flat out wrong. The swappable ROM cartridge concept was invented by Wallace Kirschner and Lawrence Haskel. Lawson worked on the Channel F game console, the first of its type, but swappable game cartridges had already been invented before he came along. So while it's certain he played a role in the development of an actual marketable, sellable product that used cartridges, it was not his invention, and unfair to the actual inventors to deprive them of their credit. While I have no problem with Netflix very obviously choosing diverse individuals (transgender, black etc) to fit their well-known diversity mandates, it is NOT cool to twist the facts just to make the narrative work.

yani ilk bölümde de yalan söylemişler sırf "siyahın hakkı yendi" palavrası sıkabilmek için. belgeselin yarısını kesip montajlamak lazım.

oscarlara da token kadro kuralı getirdiler artık, netflix'te herhalde çoktan var bu. başka açıklaması yok çünkü açık açık yalan söylemenin, revizyonizmin.

https://www.fastcompany.com/3040889/the-untold-story-of-the-invention-of-the-game-cartridge

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hosuma gitti o kayip oyun gibi oyle obscure bir oyuna deginilmis olmasi. otuzuncu defa mario nasil yapildi, sonic nerden cikti diye izliyor oldugumdan olabilir. 

turnuvaci ablanin gamer vaktini konu etmisler. developer olarak belki de daha onemli bir kisi. interplay'in erken donemlerine dair roportajlarina denk gelmistim. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Rebecca_Heineman

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka söylenmiştir, çağın ötesinde bir yapım. hikaye anlatımı meh olsa da 1971 yılı için bilim kurgu şöleni. 

 

"Dünya dışından gelen ve son derece ölümcül olan bir virüs, kaza sonucunda serbest kalır ve kasabadaki hemen herkes kısa bir süre içinde ölür. Olayı çözmek için getirtilen bir grup doktor ve bilimadamı virüsü yok etmek için zamana karşı zorlu bir yarışa girecektir."

 

spacer.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu arada "filmin tonu güzel mütevazı" yi "filmin notu güzel mütevazı" diye okuyup ona istinaden text based rating verilmis demisim, sozumu geri aldim. banlamayin, kalsin. son spidir min oldugunu bile bilmiyodum lel, ben tobey de birakmistim en son.

reyou tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...