Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

spacer.png

2019'un en merak ettiğim filmlerinden biriydi ama ben sanırım artık hayatın sillesini yiyen çocuklar ve hasta çocuk/yetişkin hikayelerinden bıkmışım. En son wonder beni parçalamıştı ama bunlar o hissiyatı veremiyor. IMDB puanı da down sendormlu Zak'in hikayesini konu alması nedenle yüksek sanırım. 6/10


 spacer.png

Farhadi fimlerini çok severim, bunu izleyememiştim. Iran'da geçen filmleri çok daha güçlü oluyor. Bu film Fransa'da geçiyor. Todos la saben'de oturamamıştı ama kadro... 
Bu filmde izlerken tamamen sizi o evde hissettiriyor ama fransa'dasın... bir seperation, bir about elly olmuyor maalesef.
muhtemelen konu Iran'da çekilemeyecek kadar seküler bir konu olduğu için tepkiden uzak durmak için Fransa'yı tercih etmiş. 7/10. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MV5BY2YxNDczNGYtNmViNi00MDZiLWJiM2ItNGFl

Film aşırı konsept olmasına rağmen açıkçası sevdim. Yönetmen çok iyi iş çıkarmış, bende istediği her şeyi başarmış hissi oluştu. Ne oluyor ya bu filmde, nereye varacak sorularına takılmayacaksanız tavsiye ederim.

50'ler Amerikası taşra kasabasını Alacakaranlık kuşağı filtresiyle günümüze yansıtmış. Resmen bir dönemi yorumlayarak aktarmış yani, bu da tam da benim sinema anlayışıma uyuyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...