Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

On 05.02.2020 at 14:52, BiTcH_oFBaT dedi ki:

images?q=tbn:ANd9GcTvuq6g5PHeIW5Pa_C_XPV

Adam Sandler'i sevmediğim için izlemeyecektim, yorumları okuyunca gaza geldim. Baya iyi işlemişler, kurgu çok iyi. durmuyor film garip bir şekilde. Ama bazı yerlerde müzik dialogları bastırıp karıştırıyor, oralar yorucu geçiyor ?

8/10

Good Time'da avam tabakayı çok gömdük, zenginlerin de çok farkı yok, para hırsı her tabakada benzer sonuç üretiyor, onu gösterelim gibi bir kaygı sezdim. Film iyi ama, senaryoyu iyi kurmuşlar.

Good Time daha iyiydi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oscar başlığı bile açılmadı, kaçırdım yıllardır ilk defa. ? foruma güveniyordum.

hollywood ödül törenine yabancı filmi direkt aday göstermek de iddialı saçmalık olmuş. giderim kore ödül töreni izlerim kore filmi lazımsa. oldu olacak bütün kategorileri uluslararası yapsınlar. sonra ağlasınlar zenciler aday çıkaramıyor diye.

neyse in memoriam'ı izledim, o yeter. kirk douglas'a bir replik bile söyletmemişler, basketçiye yazdırmışlar ama lafını. kimler düzenliyor bu işleri yarabbi akıl fikir ihsan eyle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz bu film senaryo/yonetmen vs.. artik sinema jargonunda ne varsa Parasite filmi ile kafa kafaya gider. hatta ve hatta bir cok yonden bir tik onune bile gecebilir. her ne kadar imdb puan olarak hakkini verse de, neden bunca zaman recognition alamamis bilemedim. ozellikle afisteki sag taraftaki adam 10/10.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...