Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

eet keşif diye bekleyen hayalkırıklığına uğrar direk.
 

Spoiler

aksine "no amount of exploration is enough to fill the void inside us" gibi bir mesajı var.  o kadar kara kara gittikten sonra en sonunda da millet sinemadan çıkınca bilekleri kesmesin diye kıvırmışlar, hanıma döndüm mutluyum huzur içimisde tiradıyla sdfs.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 03.12.2019 at 11:09, eldar dedi ki:

P%C3%B4ster.png

Fransız-İtalyan yapımı bir film, daha önce duymamıştım. Başrolde Depardieu var, kariyeri düşüşte bir yazar bir cinayet mahallinin yakınında bulunur. Sorgulama için karakola getirilir. Komiser de Roman Polanski. Film bayağı iyiymiş, işlenişini çok beğendim, fakat onun dışında asıl meselesi de tırt değil, spoiler vermemek adına daha fazla yorum yazamıyorum.

iyiymiş baya ya. çok teatral başlasa da meğer her detayın bir anlamı varmış. holivut iyi emiklemiş bu temayı sonradan. hangi filmler olduğunu söylersek yine spo olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öf amma kasmışsınız spoiler vermemek için. Ben yazıyorum filmin sonunu
 

Spoiler


arkadaşlar adam intihar etmiş, aslında tüm o sorgu sahneleri falan hayal. Ölmüş - ölmek üzereyken bunları hayal ediyor. Kendini vurmuş aslında.

 

pureformality5.jpg

 

 

Bıybıybıy yok spo olur yok büyüsü kaçar ne karı gibi nazlandınız ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

m_pjff120x160.jpg

Portrait de la jeune fille en feu. Bu sene merak ettiğim iki filmden biriydi, iyiydi ama çok iyi değildi. Geçen sene bomba gibiydi sinema açısından, bu sene çok etkilendiğim film izlemedim. Şu afişe çıkan sahne gerçekten iyiydi ama.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcQlBUUHL54OXdJZ2fHgN8O

 

Herkesin seveceği, tatlı bir film olmuş. Romantik komedi tadında bir boşanma hikayesi, biraz tersten gibi. Johansson-Rider ikilisi çok iyi oynamış, Scarlett Johansonn kendi neslinin en iyi oyuncularından olduğunu yine göstermiş. Noah Baumbach çok çok iyi iş başarmış, hem senaryo hem yönetmenlikte yapmayı düşündüğü şeyi tam olarak başarmış gibime geldi. Bir yandan ayrıntıların hepsi ana hikayeyi besliyor, diğer yandan kadın-erkek arasında taraf tutmamayı becermiş, daha doğrusu ikisinin de tarafını tuttuğunu açıkça göstermiş. Bunu özellikle çekim tekniğinde hissettim.

Bana göre bu iki tarafa da dostane yaklaşım arayışı biraz zehirlemiş eseri. Ama yine de çok başarılı, tekrar tekrar izlenecek keyifli bir film ortaya çıkmış. Kesinlikle amacına ulaşmış.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...