Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

once-upon-a-time-in-hollywood-filminden-

 

sinemada izleyemedim diye çok üzülmüştüm ve haftalardır en çok beklediğim filmdi ama iyi ki izleyememişim oha. hiç beklemediğim şekilde kötü çıktı ya.

 

Spoiler

ulan 1.5 saat geçmiş filmde hala konusu belli değil, yani var gibi ama başka bişey olmalı diye bekliyorsun. manson olayının olacağını biliyorum ama oha hem tarantino hem de bu oyuncularla ve prodüksiyonla sıkıldım resmen. dumur etti. hateful eight'i mesela 5-6 kez izlemişimdir, sırf diyalogları ve oyuncularıyla bi 3-5 kez daha izlerim ama bunun böyle gitmesini hiç beklemiyodum. yani okey brad ile leo yine akıyorlar, özellikle brad'in karakter çok iyi (keşke başka filmde olsaydı) izletiyor onlar kendini ama hikaye genel olarak wtf şeklinde kitledi sonuna kadar. manson olayı başladığında da twistledi de, yine bütün filmi niye izledik'i kurtarmadı yani gerçekleşen alternatif olaylar.

tabii bunlarda ekibin ağırlığıyla beklentinin yükselmesi ve hollywood'da film çekme filmi konusunun artık itici gelmesi de etkili (Hail, Caesar'da baydım en son).

kötü olmuş ya, bunca prodüksiyonla neler neler yapılırdı. bi daha brad'le leo'yu bir arada zor görürüz heralde.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o filmin %80'i filan şekspir zırvaları, gerçek olaylarla uzaktan yakından alakası yok neredeyse. zırhlı dövüş sahneleri iyiydi ama onun dışında bayağı sıkış bir film.

Spoiler

en güzeli de "kamuoyu eğlensin hem tahta oturayım" diye işgale giden kralı aldatılmış pasifist diye göstermesi lmao. hiç alakası yok gerçek kralla.

 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spacer.png

Sorry We Missed You (2019)

7/10

Ricky and his family have been fighting an uphill struggle against debt since the 2008 financial crash. An opportunity to wrestle back some independence appears with a shiny new van and the chance to run a franchise as a self-employed delivery driver. It's hard work, and his wife's job as a carer is no easier. The family unit is strong but when both are pulled in different directions everything comes to breaking point.

 

https://www.rottentomatoes.com/m/sorry_we_missed_you

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

P%C3%B4ster.png

Fransız-İtalyan yapımı bir film, daha önce duymamıştım. Başrolde Depardieu var, kariyeri düşüşte bir yazar bir cinayet mahallinin yakınında bulunur. Sorgulama için karakola getirilir. Komiser de Roman Polanski. Film bayağı iyiymiş, işlenişini çok beğendim, fakat onun dışında asıl meselesi de tırt değil, spoiler vermemek adına daha fazla yorum yazamıyorum.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...