Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

On 22.08.2019 at 03:35, goldbären dedi ki:

filmin mesajı karmaşık. (planı yok belki de...)  ama keisnlikle izletiyor ve taze katılıyorum.

Filmin mesajı pek karışık değil de zirve noktasına bitişten çok önce ulaşıyor, ondan sonra da sönüyor. Asıl şok edici olarak tasarlanan sahne gölgede kalıyor bence.

Film güzel tabii ki, keyifle izleniyor. Filmin ana konusu hariç her şeyini japon filmi Manbiki Kazoku'ya benzettim. Bu arada oyunculuğa laf eden biri olmuş, yaşlananları kenara koyarsak, Kang-ho Song benim gözümde en iyi oyunculardan biri dünyadaki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wicker man şundan çok daha iyiydi bence. Bu resmen o filmin taklidi. Yalnız bir tek o doktora yapanlar arasındaki tez gerilimi hoşuma gitmişti, o fikir çok iyi, onun üstüne kursaydı orijinal bir şey olurdu.

Onun dışında Hereditary'i beğenenlere yönelik yapılmış bir film gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Midsommar gömdüm bende, canımızı mantar çektirdirmelerinin yanı sıra görsel olarak anlatım dili güzel film, "paganlıkta böyle birşeymiş" dedirteceği, o olayları pek bilmeyen insanlar için şok edici vs. Yönetmenin konuşulmak ve bu tarz filmler ile isim yapmak istediği aşikar, xeske daha gore yapsaymış dediğim bi film olmuş. Bana çıtır çerez geldi /r/watchpeopledie da belli bir süre takıldıktan sonra.

Neyse abi daha da cesaretlenip daha sağlam filmler yapılmaya başlanıyo ufaktan, bu tam onlardan değil ama azda olsa zehiri veriyo insanlara. Sjw dönemi geçsede kurtulsak şu soyboy kafalarından daha güzel şeyler izleyecez gibi.

puanım 6 knka. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...