Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

On 17.07.2019 at 18:07, reyou dedi ki:

Shazam 3/10

hatta 2 fln dicem de, arada twitter a falan girdim can sikintisindan, orda daha eglenceli seyler vardi, filme aktardim o 1 puani da.

bir daha kirmizi donlu super kahraman filmi seyredersem, esekler kovalasin. su filmlere 18+ yaninda 13- falan koysunlar artik yahu.

 

10 yaşımda oğlumla izledik - ağzını kocaman açarak kahkalar attı, beni de güldürdü. 

Spoiler

shoot him in the face

sahnesinde koptuk baba oğul ama. arada gönderme yapıyoruz hatta o sahneye ?

Sonuç: erkek çocuk varsa yakınlarda beraber izlemelik film.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hotel Mumbai 

Çoook uzun zamandır beni bu kadar etkileyen bir film olmadı. Olayı çok yüzeysel biliyormuşum. Basit bir terör saldırısı sanıyordum. Yönetmen Maras epey islam düşmanı gibi gözüksede film çoook başarılı. Sözlükte filmin geriliminden Dev Pattel farkedilmiyor diye bir yorum vardı gerçekten de öyle... based on a true story sevenler direkt izlesin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwjF2rO31dXjAhVDY1AKHYgtDHEQjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fwww.abbeyvision.co.uk%2Fblu-ray%2F2009%2Fcovers%2Famadeus.shtml&psig=AOvVaw3D3P_wgd5sbxXqi6eJW6qU&ust=1564336411797603

İyi ki kaç dakika olduğuna bakmamışım yarısına gelene kadar. 3 saat 5 dakika müzikal film mi olur arkadaş :< Director's Cut izlemezdim bilsem filmin kendisinin bu kadar uzun olduğunu.

İşin acı tarafı film o kadar iyi ki, bırakamadım. 9.5/10

Spoiler

0.5 puanı da akşam üzeri davul zurnayla gelin almaya geldiler, oradan kırdım...

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Midsommar-british-movie-poster.jpg

Hereditary'i izleyip sonra bu filme gittim. Ari Aster bu aralar popülerleşti, zaten bu filmi başka türlü çekemezdi.

İyi bir film aslında ama diyemiyorum. Açıkça referans aldığı "Wicker Man" filmi (aynı havayı Hereditary'de de sezmiştim ama bunda açık, neredeyse yeniden çekimi gibi) beni etkilemişti, bunda ise sadece sıkılmadan izledim. İki filmine dayanarak yönetmenin formülle iş yaptığını, filmin birçok öğesini koymuş olmak için koyduğunu düşünüyorum. Teknik olarak iyi ama sanat yönü zayıf. Filmin bazı seyirci yorumlarındaki gibi rahatsız edici olduğuna da pek katılmıyorum, rahatsız edici olması için tasarlanmış birkaç sahnesi var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spacer.png

Yani bilemedim, Seth Rogan da artık Adam Sandlerlaşacak sanırsam... Daha güzel espriler var da yani güzel kadınları yanıma alayıp film çekeyim.. bilemedim işte, daha güzel işlenebilirmiş konu.

5.5/10

 

The-Hummingbird-Project-movie-poster.jpg

Sonunda gerçek hikaye yazsa daha güzel bitermiş, garip bir sonla bitiyor. Şu hızlı teknik konuşmaları da yapacak başka oyuncu yok herhalde hep Jesse Eisenberg'e veriyorlar rolü ?

6/10

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...