Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Devamina dair birsey gormedim ama james cameron avatar zamanından beri yazmakla ugrasiyormus scriptini. 5 bin sayfa falan olmus hatta yönetmen derleyip main story üzerinden bir senaryo hazırlamis. Muhtemelen daha cok malzeme vardır bu acidan. 400 milyon gibi de bir profit yapmis bilmiyorum artık ne kadar tatmin etmiştir. Umarım düşünüyorlardir böyle kaliteli film kırkta yılda bir izliyoruz zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 03.07.2019 at 13:33, Nekro dedi ki:

Alita: Battle Angel

MV5BODMzMjlmZTYtOGU2NS00NGM2LWI4ZDItNzQz

Cyborg lu scifi film. Baya keyifli olmus. Hikaye konsepti cok ozgun degil bilinen seyler içeriyor cok ama anlatım cok guzel. Ana karakter Alita çok renkli ve diger cyborglarin aksine 3d mockup yapmislar. O yuzden kendine özgü bir organikligi var çok tatlı olmuş bence.

7.5 alir en az.

 

Bende yeni izledim çok güzel olmuş. devamında ne oluyo diye açıp ova'sına şöyle bi baktım ama hemen hemen aynı yerde bitiyor. 30dk iki bölüm zaten.

mangası da 9 ciltmiş sequelleri falan da var, devamı gelir bunun.

8/10

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 30.06.2019 at 17:02, eldar dedi ki:

booksmart.jpg

 

Coming of age türü filmleri seviyorum, bu da bu senenin en iyisi herhalde, oldukça eğlenceli. Kız kıza bir film. Başrol oyuncuları çok iyi sinerji yakalamış. Özellikle Kaitlyn Dever'ı takip edeceğim, çok yetenekli buldum.

 

sagdaki ufak tefek cinayet merve degil mi lan asldkj

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 saat önce, Scalanova dedi ki:

Helalinden 6.5

 

14 saat önce, aquila dedi ki:

3ten fazlasi israf buna.

8.2 fazla tabi ama ikinci yarısına verdim puanı. İlk yarı ikinci yarı gibi akıcı değildi. Birde dramayı kısık tutmuş yönetmen. 6 dan yukarda olması için drama olcak filmde yoksa etkilemiyor kimseyi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...