Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

eregorn said:

ilk tek gittim, beğendim. ailemli de götüreyim dedim, gittik beğendik. aile üyelerinden biri şehir dışındaydı. o gelince hep beraber bir daha gittik. kız arkadaşımı götürdüm. o da çok beğendi. onun arkadaşları ile bir daha gittik.

Acaba dedim arkadaş yer gösterici filan mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

abi adam gold un ä sina kadar duzguncene yazmis. patide @gold yazinca isimleri listeyelen eklenti mi var haberimiz yok asdf

20 abartidir herhalde ya, yani tum arkadas x akraba x kantin caycisi kombinasyonu yapsan 12 fln eder anca, 20 nedir abi.


ilk gün 3 defa izlemiştim. tek başıma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51b9R99CLZL.jpg

Richard linklater'ın Amerikan kolej filmi. 80'lerde bir üniversite beyzbol takımının dersler başlamadan önceki hafta sonunu izliyoruz.
Hormonlar tavan ve herkes kız peşinde doğal olarak. Politik doğruculuk yok, olabildiği kadar, siyasi mesaj yok. Ortada pek bir senaryo da yok açıkçası, iyi vakit geçirmeye çalışan bir grup üniversiteli var. Biraz kazıyınca herkesin kendini tanımaya çalıştığı bir evreyi anlatıyor. Üniversite birinci sınıfta kendinden emin olan karakterler, her istediğini yapabileceğini düşünüyor. Yıllar geçtikçe sınırlarını bulmaya başlıyorsun. Filmin sonunda açıkça mesajını yazmış Linklater.

Filmin havasını çok sevdim, insanı tatlı tatlı gülümsetiyor. Filmin kendisi o kadar iyi değil sanırım. 70'lerde geçen lise filmi Dazed & Confused'un bir nevi devamı (iki film de yönetmenin memleketi Teksas'da geçiyor).
Yönetmenin bir önceki filmi boyhood'u kesin bayarım diye izlememiştim ama bunu izledikten sonra bir şans vermeye karar verdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BYWQxN2I1NjItMDVjMS00ZmJjLWIyYjItOWI2OGY5NTU1ZjI2L2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNTc3MjM3OTA@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

fena değil, çerezlik

http://tr.web.img4.acsta.net/pictures/16/06/27/10/27/579057.jpg

bunu çok sevdim ya, ilk sezonun 4. bölümüne geldim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eeh yeter lan bu Z kuşağı işlerinden bıktım

https://www.heavenofhorror.com/wp-content/uploads/2018/12/black-mirror-bandersnatch-netflix-review.jpg

seçimli hikaye konseptini uygulayak,

bunu da yaparken

İLÜŞIN OF FRİ WİL WOW klişelerinin hepsini kullanarak fena baydılar beni. bilim felsefe sik sok hepsine uzaksanız bayıla bayıla izleyeceksiniz, hatta çocukken milliyet gazetesi eki seçimli hikaye kitabı falan görmediyseniz hayatınızın en yenilikçi yapımı gibi gelebilir ama bana çok banal ve poser geldi. ortada bir ilüzyon yok ki, seçimler sıkıyor sadece. bir iki tanesi hariç hiçbirinin kritik seçim olmamasıyla ilüzyon vermişler ama sıradışı seçimlerle aynı sonuca giderek vermeleri lazımdı bunu.



verdict: 6/10
oysa çok büyük hevesle oturmuştum başına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...