Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51-U52GRiFL._SY445_.jpg
3. izleyişim galiba.
izlediğim hiçbir seferde puanını zerre düşürmedi aksine yükseltti.

10/10

ha bu arada filmin o meşhur long take sahnelerinin gizli cutlarla tam olarak nerelerde yapıldığını net farketmiş oldum. yazarım belki konusu açılırsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Hereditary 7


allam lütfen paranormale bağlamasın, lütfen gerçek üstü olmasın, hep böyle nihilist nihilist gitsin diye dualar eşliğinde izledim. son yarım saat içerisinde çorba oldu. özellikle bazı sahneler ve hareketler ne kadar da gereksiz ( kadının tavanda yürümesi (facepalm) ) get out un sonu gibi bir tad bıraktı. olmadı kultist son filme. daha doğrusu teoride çok güzel oluyor aslında ama, o son yarım saat korku türlerinden bulamaç olmuş. zaten gerilim diye izlemek lazım, korku diye umutlanmıştım.

ucuz korku numaraları olmadığı için 6 sını 7 yapıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTUzNzQwODM2OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTMzMzA5NTM@._V1_.jpg

7/10

Izlenir ama sinema sart degil. Ortamlara dusunce alin kiz arkadasinizi yaniniza, patlatin bi mekdanils, onu yerken izleyin iste sdfgasd


Her izleyen gibi ben de Gone Girl havasi aldim diyerek baslayayim lafa, konudan ziyade crazy wimmin kafasi oldugu icin.

Cok yuksek beklentiyle gitmedim, oyunculara bakinca dedim kesin olabildigine efemine bi film olcak falan ama oyle cikmadi, bekledigimden surukleyiciydi.

Hikaye ilerledikce kalite dustu ama, hadi burda da twist vuralim hadi burda da saapalim derken ozellikle filmin en sonlarinda hepten cheesy'lesti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51PH0fb-q0L.jpg

6/10

yeaaaaani izlenir kesinlikle ama detaylara girmemişler çok havada kalmış. bu kadar kolay mı hayvan gibi kumar oynatmak amerikada cidden.


ayrıca nası ceza almıyo lan kadın kumar oynatırken ben anlamadım orayı. ne yani başka eyalette yasal olan şeyi yapınca sempati mi topluyo kadın? uçakta izlediğim için belki kaçırdığım bi yeri vardır filmin dicem ama anlayamadım tam orasını



http://www.gstatic.com/tv/thumb/movieposters/15414331/p15414331_p_v8_ab.jpg

3,5tan 4/10

çöp ötesi demek istiyorum ama bazı yerleri güzeldi sırf o yüzden demiyorum. izlemeye değmez. ben uçakta izlediğim için pek bi kaybım olmadı. sizde o tarz bi durumda değilseniz başka filmleri tercih edin derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Atomic Blonde (2017)

8/10

Charlize Theron Abla için izledim. Aksiyon sahneleri keyifliydi ve mekan tasarımları başarılıydı. Casuslu aksiyon filmi. Ben beğendim.

"A high-stakes, global action-thriller that takes place in the city of Berlin, on the eve of the Wall's collapse and the shifting of superpower alliances. Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road") portrays Lorraine Broughton, a top-level spy for MI6, who is dispatched to Berlin to take down a ruthless espionage ring that has just killed an undercover agent for reasons unknown. She is ordered to cooperate with Berlin station chief David Percival (James McAvoy of "X-Men"), and the two form an uneasy alliance, unleashing their full arsenal of skills in pursuing a threat that jeopardizes the West's entire intelligence operation."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün bir kez daha görüntü yönetmeni bir arkadaşım ısrarı üzerine oturup izledik.
ilk izlediğim zamanda da beğenmiştim ama işin içinden bir adamın detaylandırarak filmi izlerken bazı şeyleri açıklığa kavuşturmasını görünce danny boyle'a bir kere daha hayran oldum.

eski puanım 7 iken şimdi 8.5 oldu film

özellikle müzik kullanımları baya baya allah tier.

http://tr.web.img2.acsta.net/medias/nmedia/18/97/18/77/20514013.jpg

ve ekleme:
https://www.youtube.com/watch?v=GUuG1OMTRUg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

A Star is Born

Cok guzeldi, muzikler, Bradley Cooper sesi ve beklenmedik Lady Gaga oyunculugu ( bradley'nin oyunculugundan bahsetmeye gerek yok). Evet epey duygusal... hazirlikli olun. Simdi spo iceren iki-uc yorum verecegim.

spo

Oncelikle Lady Gaga nin ilk ciktigi yillardan hatirladigim yorumlar geldi aklima.. "cok cirkin, bu yuzden boyle tuhaf maskeler takiyor tabi..." gibisinden bir suru acimasiz yorumlar. Bence gayet hos bir hatun, kumral saclari ile hatta cok hostu, filmin basindaki o dogal gorunusu sonradan turuncuya boyanan saclarla uzdu... Menejerinin yonlendirmesiyle, sanki muzik stili bile bambaska oldu.
Lakin esas ilgimi ceken nokta ve dusundurten, yaptigi muzikten cok dis gorunusu ile degerlendirmesi konusu. Ozellikle kadin sanatcilara olan bir olay bu, filmde de buna deginmeleri cok iyi. Hala burnunu yaptirmamasina sapka cikartiyorum. Gunumuz estetik seri uretimine yapilan bir direnis!

Bradley Cooper'in sesini cok ama cok begendim, soundtracklerini actim dinliyorum. Adamin oyunculugu sanirim beni en cok aglatan. Ally karakteri ise apayari guzeldi, sonuna kadar Jackson'in yaninda olmasi, sevmesi, desteklemesi... ozellikle Grammy Odulu faciasindan sonra halen o buyuk sevgi... cok guzel bir iliskiydi. Sonu aci bitti, insani cokerten de o oluyor.






https://consequenceofsound.files.wordpress.com/2018/08/a-star-is-born-artwork.png?w=673
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



kafam yarı güzel izledim
6.5 / 10 net veririm.

film bomboş ama acayip eğlenceli, zaten mila kunis'e hayvan gibi aşığım sdf
bide film avrupada gezince hafif spy temaları fln komedi unsuru ile sıkılmadan seyredilcek bir film olmuş.
ben ki filmerin genelde 20.dakikasında sıkılan biryim, bu fimli hemen hemen hiç sıkılmadan seyrettim.
tavsiye ederim

mükemmel bir bira/cips, bira/pizza filmi, ha goldbaren'seniz bira/pizza+cips te yapabilirsiniz tabii
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...