Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi içimi dökeyim...


dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Çok bunalıyorum.
28 yaşında ergen triplerine girdim sanırım :(

Bulunduğum sektörü sevmesem de işim fena değil maaş ortalama 1.5 senedir çalışıyorum. Gelecekte daha iyi olur ancak ne var ki pek istekli çalıştığım söylenemez. Ajans kafası yerlerde çalışmak isterdim free içkili ortamlar falan.

askerlik yok, henüz yapmadım bu nedenle bir spor salonuna bile yazılamıyorum hayatımdaki her şeyi nasılsa askere gidicem yeaa diye erteliyorum.

6-7 gibi işten çıkıyorum. Bütün gün oturuyorum ancak çok yorgun hissediyorum. Spor yapmamamın etkisi büyük. Kendimi zerre geliştiremiyorum. Elim hiçbir şeye gitmiyor. Yüksek lisans falan diyordum yalan oldu. Satır okuyacak mecalim yok gibi...

Herkes evleniyor. Kimse kalmadı çevrede. 1 tane arkadaşım kaldı yediğim içtiğim sıçtığım onunla.
Sürekli evlilik beklentisinde olan bir kız arkadaşım var. 1 sene oldu ben hala seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum. Gözüm hala dışarıda ve festivallere, tatillere tek başıma gitmek, dağıtmak istiyorum.

sadece içiyorum boş boş kalitesiz yaşayarak içmekten başka bir şey yapamıyorum. Hsonlarını bile programlayamadan bir iki salak avm en fazla bebek'te bi yürüyüş ile sonlandırıyoruz.

ve çok kötü yaşlanıyorum lan.

bitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden fotoğrafla ilgileniyordum aylardır makine alıcam bahanesi iyi oyalıyordu gidip hayyam a sağa sola soruyordum.
Onu da aldım 1 haftadır çantasından çıkarmadım =)

o kadar kötü yaşlanıyorum ki eskiden festivallerde barlarda bir iki kız en azından bi bakardı lan uzaktan şimdi o bile yok hissediyorsun yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...