Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

3 4 gündür oynuyorum lvl 50 bugün oldum mavi pvp seti dizdim işte skill vs ayarlamaya çalıştım. eve transport oldum oyundan çıktım. gece olmuş bebe hanım uyumuş giriyim bakıyım dedim....

aa ne göreyim:
"Due to suspicious activity this account has been locked"

diye kırmızı bi yazı. twittır mivitır herşeyden ulaşmaya çalıştım. arkadaş sağolsun kendi acc undan support açtı. şimdi ne olacak bilemiyorum..

işte wildstar deneyimim bu kadar 3 4 günde ödediğim signature ve ncoin paraları 60 70 $ baldızlarının apışlarında kurur inşallah diyor ve kim kabul ederse onlara havale ediyorum.

Not: şu keyifsiz ülke ortamında bir kaç gün eğlendirdi oyun ama hayatımda ilk kere böyle bir saçmalık görüyorum bir oyunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

seldom vpn kullanıyor olabilir misin? NCsoft tanımlanmamış IP'den girişlerde hesabı bloklar fakat supportluk bir durumu yok, açtırmak için mail üzerinden otomatize sistem var diye biliyorum. google'a bakın biraz.


Yok kardeş herhangi bişi kullanmıyorum. bende evden sitesine girdiğimde maildeki kodu yazın diye birşey vardı onu yazıp giriyordum. İşin kötüsü supporta bile giremiyorum acc suspended d,ye sokmuyor valla cidden bunalttı. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hacklendin o zaman. suspicious activity'de hesabını suspend ediyorsa farklı IP'lerden authentication geçmeden giriş yapılmaya çalışıyor demektir.

https://support.wildstar-online.com/hc/en-us

burada submit ticket dediğinde, login'e yönlendirince, şifreni girince suspended deyip, login olmana engel mi oluyor?

hadi büyük hizmet:

[email protected]

bu adrese direkt mail atabiliyormuşsun support için, cdkey account bilgilerini fln yaz gönder (şifreyi gönderme tabii)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

meslekleri değiştirebilirsin ama aynı anda 2 tane aktif tutabiliyorsun.

-

tuşların resetlenme işi garipmiş. Öyle bir soruna denk gelmedim. İstersen pc > kullanıcılar > kullanıcı adı > app data > roaming > ncsoft klasörünü sil. Tüm ayarların orada tutuluyor. Belki bir dosya salt okunur olmuştur, her patch de eski haline dönüyordur. (gerçi her açılışta olmalıydı öyle olsaydı. hmm yazarken emin olamadım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...