Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

O kısıtlamaların çoğu oyun içi markete 15-20$ harcayınca gidiyor olabilir bir bakın. Hatta oynadıkça bile kalkıyor olabilir.

Her ay para vermenize gerek yok. Tabi şuda var, eğer düzgün bir oyun süresi yoksa aylık ödeme yapmak farmı biraz kolaylaştırıyor.

Addon kısmına gelince

API 11 yazan addonlar uyumludur. Ama bunlardan bazıları düzenlenerek son halini aldığından, addonu ilk açtığınızda görünen ayarlardan birisini değiştirmeye çalışınca hata verebilir. Addonun menüsünün içinden, soldaki menüyü tıklayarak ayarlara ulaşınca gidiyor kullandığım bir addonda.

curse client kullanmak için = Wildstar klasöründeki exe yi kopyalayıp adını Wildstar.exe yapın (f2p ile birlikte isim değişikliği olmuş bu yüzden curse client görmeyebilir klasörünüzü. Manual yaparsanız sorun yok zaten)

Addonların çalışması için oyun içinden > ESC > Addons u tıklayıp, sağ üst taraftaki "güncel olmayan addonları çalıştır" seçeneğini işaretlemek gerekiyor.

level kasarken herkezin kullanması gereken (işleri kolaylaştırmak için)
Perspective = Kendisi çevrenizdeki questlere ve yaratıklara, eşyalara çizgi çekerek size gösterir. Bunu kurduğunuzda ayarlarına girip istemediğinzi şeyleri kapatmalısınız. Yoksa her haltı gösterir, ekran karman çorman olur. Material, path, event, challenge vs.. herşeyi kapatıyorum ben.

TapThat = Çok basit bir addon. Görevlerdeki salak salak tıklamaları sizin yeriize yapar. Örneğin "Hold F" i sizin yerinize yapar. Seviye arttıkça salak salak görevler oluyor "şu renkleri sırasıyla bas" diyip 10 tane renk gösteriyor. Addon sizin yerinzie basar. Tek yapmanız gereken o eşyaya basması için başlatmanız.

Altdakiler isteğe göre:
SpaceStash (API11) = çanta addonu. Ayarlarında "çöp malzemeleri" otomatik olarak sattırabilirsiniz. Addon ayarlarından ikonların boyutunu arttırmaya çalıştığınızda hata verirse, ayar menüsünü açar açmaz değiştirmeye çalışmak yerine soldaki menülere tıklayıp, o ayar bölümüne gelip değiştirin (belki düzelmiştir şuan ama bir bug vardı)

UI alternatifler:
PotatoUI = Her haltı olan bir can bar addonu. Ayarlarından her halta sokabilrisiniz hp barları ve bufflarını. Düzgün ve temiz birşey için biraz uğraştırır.

KuronaFrames = Basit bir hp bar addonu. Üsteki ile uğraşmak istemeyenler için daha hafif bir versiyon.

PerspectivePlates = Kafaların üstündeki hp barlar şeysi. Ayarlarını biraz kurcalayarak sayfasındaki gibi gösterebilirsiniz.

OptiPlates = Üstdekiyle aynı işi yapar. Hangisini istiyorsanız veya hangisi sorunsuzsa.

Movable Frames Updated = Varolan arayüzde oynama yapabilmek için (normal oyunun arayüzü yerine addon kullanMADIĞINIZ zaman bunu kullanarak istemediğiniz şeyleri kaldırabilir yerinden oynamayanları oynatabilirsiniz)

yanlız bu addon işi ile uğraşmak gerekiyor arayüz için. yoksa bir halta benzemeyebiliyor.

+ bir tane de resource addonu indirmek gerekiyor, arayüz temizlenip addon kullanıldığında.
Eskiden Candybar gibi çok güzel şeyler vardı. şuan varmı bilmiyorum bakmadım. Zaten son aşamaya kadar perspective ve tapthat + birde çanta addonu yeterli olur bence. Endgame de yapılır bu işler. Hem daha stabil addonlar da çıkar.

örnek: şu altdaki güzel görünüyor ama kötü. Çok daha güzellerini yapabilmek mümkün
http://i.imgur.com/vV57cTl.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cektim oyunu tekrar :)

addonlar hata veriyor bende. bir ui var temiz ama hata veriyor, perspective cektim cok fazla karistirdi ortaligi gerek yok sanki su an densizin dedigi gibi. zaten cogu hata verdi.. veriyor.

addonlar su anda f2p nin update hizina yetisemiyor gibi gorunuyor update olarak ki normal.

bu arada grafik ayarinda very high texture secilince oyunu acip kapamamizi istiyor ama aktif degil tekrar high a geri donuyor oyunun settingsi.

sanirim o secilir ve aktif hale gelince grafiklerde bir fark gorunecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

While we're making progress, it’s clear we need to do more. In the next 24 hours, we’ll be adding new hardware that will enable us to open up four realms across the United States and Europe. Adding these realms will significantly increase the amount of players who can get into WildStar. We believe that this will address the issues above, dramatically improving the game experience, reducing lag, and improving queues. Once we have resolved the current issues, we plan to merge these additional realms.


http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-10-01-new-wildstar-realms-incoming/

Yeni realmler geliyormuş. Hadi bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet karakterine girerken geri atıyormuş. Şuanda girememen de normal, sol üstde yazıyor. Serverlar 10 dakika sonra açılacak :P

Şeyde olmuş olabilir, karakter transferi aşırı olduğundan, bir sakatlık çıkmıştır diye düşünüyorum.

1 lag, 2 login. şu ikisi hallolsa rahatlar ortalık. Allahtan adamlar çalışıyor yani.. 3 günde baya patch gördük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...