Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonic Heroes


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Sega’nın efsanevi maskotu Kirpi Sonic, tarihi çoklu platform çıkışını yaparak şimdiye kadar ki en büyük macerası için hazırlanıyor.Sonic ve arkadaşları gelişerek oyunda oynanabilen 3 karakterin eş zamanlı kontrolünü olanaklı kılan konfigürasyon özelliğini benimsemişlerdir. Örneğin, Sonic takımı, yeni dünyalara meydan okumak için Sonic’in hızından, Knuckles’ın gücünden ve Tails’in uçma yeteneğinin birleşiminden oluşmuştur.Bu takım temelli oyun, Sonic’in oyun kariyerindeki bir sonraki evrimi işaret eder ve bu platform oyununu tamamen yeni bir seviyeye taşır. Tüm takım üyelerinin sahip olduğu güçlü hareketleri ve 3 formatı kullanarak Sonic ve arkadaşları şeytana karşı savaşmak için güçlerini birleştiriyorlar.

Toplam 12 karakterin bulunduğu Sonic takımı, Dark takımı, Rose takımı yada Chaotix takımından oluşan ve her birinin kendine has hareketleri ve hikayeleri olan 4 takımdan biri ile oynayın
Takım oluşumları ile deneyler yapın
4 oyuncuya kadar dinamik oyuncu modu
ilk defa PC PS2 ve XBOX' da


Daha fazla Bilgi ve resimler için tıkla





:D[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sonic gibi süper düper bişiyin pc ye de oyun yapması sevindirici

ancak görüntü olarak DX den bi farkını göremedim.tamam ben yine eyvallah derim bu grafiklere ancak DX de asıl sorun oynanabilirliğin düşük olmasıydı ki sonic baya kural barındıran bi platform oyunu olmasına rağmen aynı zamanda en oynanabilir platform oyunlardan biridir, şüphesiz bunda 3d nin etkisi var ancak yine de mazeret göstermek anlamsız, ne yapayım ki ben kötü platform oyununu.

umarım dx den farklı oynanışa sahip olur ve dx gibi önceki oyunları da barındırır.en kısa zamanda edineceğim..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...