Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2


DoruK

Öne çıkan mesajlar

Secret'da oyuncular kendi yeteneklerine çok güvenip CC picklemiyor gibiler ve dara düşünce stratejileri direk SF - qop picklemek EHOME game 2'de de aynısını yapmışladı yanlış hatırlamıyorsam.

Fng çok iyi okudu ban phase 2'de SF'i banlamadı, Secret'ı SF'i ve no cc lineup picklemeye itti. Aslında Secret'da kararsız kaldı SF'i seçme konusunda pick 4'te picklediler, onlar VP'den SF picklemesini bekliyordu. Ama işte çok güveniyorlar kendilerine "SF - QoP alıyoruz nasıl kaybedebiliriz ki?" gibi bir mantaliteleri var. VP çok iyi okudu Secret'ı. Aslında oyunda RTZ tam bir raid boss oldu ama VP s4'u o kadar iyi oyundan düşürdü ki, RTZ tek başına kaldı. Secret'da stun olan herhangi bir hero; Tidehunter, Clock vb. reliable CC'si olan bir hero olsaydı rahat alırdı bence Game 3'ü.

Biraz uzun yazdım ama çok iyi Dota oynandı; bence bu oyun VP'nin performansı TI'ın en iyi performanslarından biriydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ona rağmen kazanabilirlerdi ama Loda'nın da panelde dediği gibi Dark Seer alıp onun üstüne adam gibi combolayabileceğin bir şey almamak bence oyunu çok zorlaştırıyor. Hangi takımdı hatırlamıyorum Dark seer + Lion combosu yapmışlardı mesela basit bir stun ravage'a dönüşüyordu. Rubick + dazzle alınca supportların combata getirdiği damage 0, eğer Rubick FY-GOD değilse CC sadece telekinesis, ama defansif olarak çok güçlüler. Biraz daha CC pickleselerdi s4'un mega feed'ine rağmen bu oyunu alırdı Secret.

Bence Secret'ın pick phase 1 ile 2 de düşündükleri şeyler farklı oldu baya. SF kesin banlanır, TA pickleriz diye düşünüyorlardı, onun yerine VP TA'i banladı ve SF pickleme şansı doğunca almak istediler çünkü RTZ'nin en iyi herosu SF ama o da pick phase 1'de düşündükleri draft'tan farklı oldu bence. RTZ mid TA, s4 safe qop düşünüyorlardı bence ama SF alınca mid'de çıtır çıtır yerler onu safe yapalım dediler, bu sefer s4'u yedi VP. Secret'ın pickleri hiçbir impact'i olmayan qop'u taşıyabilecek bir line up değildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...