Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2


DoruK

Öne çıkan mesajlar

https://www.change.org/p/gabe-newell-valve-company-valve-t%C3%BCrkiye-de-cs-go-ve-dota-2-sunucusu-a%C3%A7s%C4%B1n?just_created=true


Sayın GabeNewell

Türkiye Dota2 ve CS:GO için çok büyük bir pazar alanı. Her geçen gün yeni oyuncular Dota2 ve CS:GO’ya dahil oluyor. Sayımız milyonları aştı. Biz sizi ve oyunlarınızı seviyoruz ama artık daha kaliteli bir oyun için Türk sunucuları istiyoruz. Diğer oyun firmaları Türkiye’deki oyuncu gücüne sahip çıkarak sunucularını ve Türkiye ofislerini açtı. Ülkemizde E-Spor faaliyetleri Avrupa’ya öncülük edebilecek kadar hızlı gelişmekte. Türkiye’de çok büyük bir oyuncu kitlesi Valve oyunlarının hemen hepsini oynuyor ve büyük turnuvalara aç durumda. Sunucularda yaşadığımız lag problemi yurt dışındaki turnuvalarda başarı sağlayamamamıza ve oyunlardan daha az keyif almamıza sebep oluyor. Bunları size iletmek ve size Türkiye Dota2 ve CS:GO oyuncularının gücünü göstermek istedim.

- Valve'ın Türkiye'ye sunucu açmasını isteyen yüz binlerce kişiyiz.

Desteğinizi bekliyoruz. Gabe <3



asdfasdfadsfasfafsdfasf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:


said:
Diğer oyun firmaları Türkiye’deki oyuncu gücüne sahip çıkarak sunucularını ve Türkiye ofislerini açtı. Ülkemizde E-Spor faaliyetleri Avrupa’ya öncülük edebilecek kadar hızlı gelişmekte.




Adamlar ofisi Türkiye'de açtı da server gene Türkiyede değil ki, ayrıca neye öncülük edecekmişiz merak ettim xd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konusu açılmış madem sorayım;

latency olarak 60ms ile 100ms arasında hissedebileceğimiz bir fark var mı?

normalde eu west'te oynuyorum, geçende çok fazla packet lost oldu diye east'e geçtim. daha önce dikkat etmemişim bile; west ~100ms, east ~60ms.

dota ya da online oyunlar için ~100ms kabul edilebilir eşik mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TR dota server i nasil olur diye merak edenler, Dubai server in da 2 oyun attirsinlar. 5 carry vs. 5 carry, courier ward hak getire, hero chasing modunda geciyor her oyun.

Gecende bir Turk eleman vardi bizim takimda, adam lone druid e 30dk da bir bot mu yaptin dedi. Diyecektim ulan ayi, git adamin ayisindaki itemlara bak once, ayi senden daha donanimli:))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...