Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Client Sorunu.


thanatos

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar patide aradim fakat ilgili bi topic bulamadim, beta FAQ'i da okudum, orada da ilgili birsey bulamayinca son care sorayim dedim.

simdi bildiginiz uzere beta client'i kucuk bir dosya(60kb gibi biseydi sanirim)fakat her zone degistirdigimizde zone'u download ediyor. sirf bu yuzden dogru duzgun oynayamayip silmistim.
acaba diyorum full olarak dl edebilecegimiz biyer var mi? varsa nedir, oyun cok hos gozukuyor ve denemek istiyorum fakat her zone degistiginde download cekilir cile degil.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha karistirinca aslinda olayin goz onunde konusuldugunu fark ettim, ahada burda.
sam durumu anlatmis ama cozum soylememis, acaba bittorent sitelerinde falan bulunabilir mi dosya?
tam ismi nedir, bi karistiralim zira hala kararliyim oyun oynarken download da yapmanin iskence oldugu konusunda. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bahsetttiğim dosya dat uzantılı, Gw adında birşey. amas şunu söylemeliyim ki girdiğiniz alanlar sadece bir kere, ilk girdiğinizde yükleniyor. ve o esnada oyunu rahatlıkla minimize edip net'te gezebilir ya da başka birşey yapabilirsiniz. zaten yüklenecek çok fazla bir bölüm de yok, öyle çekilmez denecek kadar uzun da sürmüyor ayrıca eğer adsl ya da kablo gibi bir bağlantınız varsa..

bulabilirseniz indirebilirsiniz öyle çalışıp çalışmayacapı belirsiz birşeyi saatlerce yüklemek yerine oyunu minimize edip net'te gezmek çok daha mantıklı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

128k kablo kullaniyorum hoca yani cidden bayiyor, zaten 12kyla download ediyor, bide webde dolassak minimize edip o duser 9'a.
sonra bekle dur aksama kadar zone bitecek diye.
en iyisi ben biraz daha ariyim gerci yabancilarda ayni seyden sikayetci olan yoktur saniyorum, adamlar almis evlerine bikac mbit baglanti ehe.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 05 Ocak 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söliyim ki 3 boyutlu oyunlarda fazla yer kaplayan dosyalar genelde texture dosyalarıdır bu clientin özelliği de sizin gw dosyanızın altında bu dosya adına bakması yoksa indirmesidir yani siz bi bölüme girdiğinizde ordaki oyun temelinde texture dosyalarıyla oyunun kendi oynanış dosyalarını indiriyor ha bunu nasıl çözebilirsin her yeni update de 5-10 arası yeni dosya eklenior zaten... ama emule yada kazaa da gw yi aratırsan tüm oyunu bulabilirsin yada oynayan bi arkadaşından gw dosyasını kopyalaya bilirsin... bunu daha önce bi yere yazmıştım paticikde ... emule yada kazaadan oyunu tekrar indir acele et cuma günü hazır olsun..[signature][hline]- Dowai -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...